Mit csináljak, hogy ne őrüljek meg tőle?
Húúú. Ismerős szitu, csk kislány változatban.
Most pár napja csak egyet alszik és azóta oké minden, de előtte. Az egész napunk hadakozás meg sirdogálás volt. Néha azt hiszem én is hogy becsavarodok. De én ráhagyom a hisztit, nem törődöm vele pár percig és megnyugszik.
De lehet tényleg csak az alvási ritmusa fog változni, mert az enyém is akkor vágja le a legnagyobb hisztiket. Bár nagyon remélem, hogy ez az egyszeri lvás már megmarad, mert igy kidől ebéd után.
Próbálj türelmes maradni, tudom, hogy nehéz, de ha látja , érzi rajtad, hogy sik ideg vagy, akkor ő sem fog megnyugodni. Csak mégjobban belelovallja magát a sirásba. Ölelgesd, puszilgassd, énekelj neki (ez nálunk sokat segitett), mondj egy mondókát, bármit csak tereld el a figyelmét a hisztiről.
Tudom, hogy gonosz dolog, de én néha vizet fröcsköltem az arcéba, mert annyira orditott. Na ez nem segitett, csak mégjobban felbosszantottam.
Kitartás, együtt érezek veled.
1 éves csajszi anyukája.
Tegnapi 14.03as vagyok. Akkor tuti a foga a baj. Én is azt hittem, hogy akkor (is) megőrülök. Nem aludt se éjjel, se nappal. Az első 5 foggal szenvedtünk azóta nyugi van, bár vannak még nehéz napok. Próbáld ki a viburcol kúpot is. Homeós és annyit adsz belőle, amennyit jónak látsz. Nekünk a dentinox semmit nem ért, de a dologél igen, ez meg csupa növény alapú. Ja és kipróbálhatod a chamomillat 15 ch-t. Az is nagyon jó.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!