Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor lehet ülésben tartani a...

Mikor lehet ülésben tartani a kicsit segítségképpen?

Figyelt kérdés
Öt hónapos kislányom ha ölben van, vagy ha a pihenőszékben, mindig erőlködik, s húzná fel magát ülésbe. Jó magasra fel is emeli magát, de tovább nem megy, így sírni kezd. Néha megtartom a térdemen, hogy kicsit ülhessen, azt élvezi. De nem káros ez a kis gerincének? Mikor szabad ülésben tartani? (Az nyilvánvaló, hogy még önállóan egyébként nem tudna felülni, tudom, hogy hasról ill. oldalról fog ez történni, de még nem csinálja.)
2009. máj. 4. 10:01
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha te ülsz és a baba gerincét a hasaddal, kezeddel megtámasztod, azzal nem erőlteted a gerincét. Így rövid ideig hagyhatod nézelődni. Egyébként az én kislányom éppen ilyen félülő helyzetből ült fel a pihenőszékben (beakasztotta a szék tálcájába a lábait). Akkor volt 6 hónapos. Mivel egyedül csinálta és meg is tudta magát tartani, így én hagytam, hiszen pár pillanat után úgyis újras felült, ha lefektettem. Most 8 hónapos és 1 hónapja kapaszkodva felállt, most már 1 kézzel kapaszkodva lépeget is a bútorokat fogva..
2009. máj. 4. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!