6 hós babámmal napok óta kínlódunk az evéssel, ivással. Mi lehet az oka, ha korábban jó evő volt, teljes adag főzeléket, gyümölcsöt evett, most meg csak fél, vagy harmad adagot?
Szia!
Nem lehet, hogy jön a foga? Akkor szokták elutasítani a kanalas hamit. Próbálj neki nejet adni pár napig a főzelék, gyümi után, ha nem evett eleget. Az én babám 7hós, fogzik, és szintén kevesebbet eszik.
Minden jót:o)
Köszönöm a válaszokat!
Nem kezdtem túl korán a hozzátáplálást.
Orvosi javaslatra kezdtem 4,5 hósan kóstoltatni, mert a reflux miatt semmilyen gyógytápszerrel sem maradt meg benne a tej. Nem hízott megfelelően, éjjel-nappal sírt.
A kóstoltatás óta ismét növekszik a súlya, kiegyensúlyozottabb a babám. Csak az utóbbi pár napot nem értem.
Remélem elmúlik.
Már jó ideje ki van fehéredve és meg van vastagodva az ínye. De nem látok mást. Illetve mintha egy helyen tűhegynyi pici fehér pötty lenne alul az ínyén. De nem elöl, hanem középen, szemfognál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!