Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós baba napja hogyan...

8 hós baba napja hogyan zajlik? Mivel lehet lekötni? Okosítani? Tanítani?

Figyelt kérdés
2009. máj. 3. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Anya taníts engem c. könyvet ajánlanám pillants bele bár sok dolog ismerős lesz de vannak benne ötletek. (persze hajmeresztő is de azt figyelmen kívűl hagyhatod:-))
2009. máj. 3. 21:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Mi sétálni szoktunk,kimegyünk a játszótérre,együtt főzünk,utána elmegyünk a lányaimért az iskolába autóval. Mivel a kisebb lányom 1. osztályos,ezért amég vele tanulok,addig a 7.-es vigyáz rá :)....és utána ismét az udvar.

Tv elé szerintem ne rakd!!Én csak akkor tv-zek,ha alszik,vagy tesóival van!!És hát tanítani pedig úgy magától is tanul. :)

2009. máj. 3. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
sétálunk,"beszélgetünk",könyvet nézegetünk,mondókázok neki,énekelek
2009. máj. 3. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Sétálunk, bevásárolni megyünk ha úgy van, kertben vagyunk ott játszunk(pl:van egy kis asztalka amin sok gomb van és zenél imádja körbejárni kapaszkodva és nyomkodni a gombokat, vagy járássegitő kis kerekes bicikliszerű amin imád üldögélni és tologatnim kell), most tervezzük hogy csinálunk neki hintát mert azt is szereti.Sokszor szoktunk átmenni pl: a bnőmhöz ha épp otthon van.Szóval elvagyunk nagyon jó hogy már szép idő van és ki tudunk menni a szabadba:)
2009. máj. 4. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!