Érdemes előre cumisüveget venni?
Nekem az Aventos ételmelegítőhöz járt kettő, de jó is volt, mert az első két hétben nem tudtam szoptatni, lefejt tejet kellett adnom a babának. Úgyhogy vettem is még négyet, hogy ne kelljen naponta tízszer kifőzni azt a két üveget. És ezt is jól tettem, mert négy hónapos korára meg tápszeres lett a baba, nem volt tejem, illetve egy betegség miatt nem szoptathattam négy napig, és ezalatt elment a tejem. Szóval szerintem biztonság kedvéért sokkal jobb.
Csőrös pohárból pedig nem tud inni a baba, mert azt nem lehet szopizni. Sima pohárból meg lehet itatni, de ha arra kerül a sor, hogy egy egész étkezést így csináljon végig, hát az nem éppen egyszerű. Napközben én is pohárból itatok (teát), de amikor eszik, akkor hadd szopizzon, legalább cumisüveget, ha már más nincs.
Nekem van a biztonság kedvéért 2 db 150 ml-es anyamell formájú Tommee Tippee márkájú. De szoptatni szeretném természetesen majd.
33 hetes kismami
jó ha kéznél van a cumisüveg!
a polikarbonát cumisüvegekkel vigyázni kell, mint az Avent , chicco, Mam, NUK , tommee tippee is.... a polikarbonát cumisüvegek biszfenol-a-t tartalmaznak, ami a polikarbonátból kioldódva hormonzavart okoz, be is tiltották észak amerikában az ilyeneket. én Dr. Brown's polipropilén üveget használok, bár itthon nem lehet kapni, ezzel levegőt sem nyel a baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!