Van "protokoll" a baba látogatására?
Szia!
Mi az elsőnél is meghívtuk őket, vagy volt olyan is 1-2 , aki miután megkapta a "megérkeztem" üzenetet pár napra rá felhívott, hogy mikor jöhetne látogatni?
személyes meglátásom szerint kell egy bizonyos idő (szerintem min. 1 hónap) mire az anyuka is "fogadóképes" állapotba tud lendülni, a babával is kezd összeszokni.
Ha lehet csak "folyamatos" meghívással, szóval ne egyszerre 4-5 embert, mert az nagyon zavaró tud lenni.
A barátokat érdemes egyszerre meghívni amennyit csak lehet. Kb 2 hónapos kórtól jöhetnek. Távoli barátok 4-5 hós kor után.
A rokonokat szintén érdemes úgy lerendezni, hogy akik ismerik egymást egyszerre jöjjenek.
És 1-másfél óra után nyugodtan lehet le lehet mindenkit rázni.
Nálunk a kórházba jöttek be 2. nap, utána 4 hét szünetet tartottunk, hogy mindannyian megszokjuk az új helyzetet, én is regenerálódjak valamennyire. Anyukám volt végig velünk ezalatt is, mert együtt lakunk. 4 hetesen vittük a kislányunkat a másik nagyszülőkhöz látogatóba. Senki sem sértődött meg.
Kérdésedre válaszolva, az ember még akkor is előre bejelentkezik, ha nincs kisbaba ott ahova látogatóba megy. Általában megkérdezik, hogy mikor mehetnek.
Elvileg illene megkérdezni, hogy mikor jöhetnek.
Na, engem a kutya sem kérdezett. Állandóan itt lógtak a nyakamon - hívás, kérdezés, bejelentés nélkül - , pihenni sem tudtam. És ezek nem a rokonok, hanem a ráérős barátok voltak.
Be is sokalltam... Ezt nem kívánom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!