Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ihat szojatejer 8 honapos baba?

Ihat szojatejer 8 honapos baba?

Figyelt kérdés
Tejallergias a kislanyom. Alfare tapszert iszik, met mar nincs tejem. Ritkan keszitek tejpepet, mert eleg sokba kerul a tapszer, sajnos nem tudok ojyan sokat vasarolni belole, hogy fozocskezzek vele. A gyermekorvos monta, hogy mindent ezzel a tapszerrel kell foznom. De hat nem mindenki birja ezt anyagilad, barmennyire is szeretne. Ezeert gondoltam a szojatejre.
2011. okt. 20. 23:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok!

Körülnéztem az előző linken, képzeld, még rizs italpor is van, úgyhogy nyilván én is rendelek tőlük!

2011. okt. 21. 15:18
 12/14 anonim ***** válasza:

A riszitalporra rá van írva, hogy 3 év alatt nem ajánlott. Nekünk van egy a kamrába végszükségre. A Dm-ben a legolcsóbb a zabital 450 ft körül. Rizsital is szokott lenni 500 ft környékén. Nálunk nehéz kifogni, de szerintem szegeden nagyobb az esély. És ezek nagyon soká romlanak be. Úgyhogy kérdező a helyedben ezeket venném, mint a szójatejet. Ha már úgyis jöttök át tápszerért, be tudnátok ilyeneket is szerezni.

Egyébként jó ötlet a rizstejet is csinálni, még nem próbáltam, de már láttam én is a receptet, lehet egyszer ráveszem magam.

2011. okt. 21. 16:11
 13/14 anonim ***** válasza:

Off

Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy hol van az a DM, ahol 450 és 500 Ft-ért lehet zab- és rizsitalt venni? Rögtön megyek!

Szegeden és környékén, Orosházán a zabital 650 körül van, a rizsital pedig 800-900 Ft.

2011. okt. 21. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Akkor holnap már jöhetsz is Csongrádra a DM-be. Az alnatura rizstej és zabital a legolcsóbb, amiről beszéltem.

A zöld dobozos bio risztej az 700 ft, gondolom arra gondolsz. De nézd csak meg az alnatura italokat, sokkal jobb árban vannak. eleibe csak zabitalt találtam (főzéshez tökéletes volt), de végre egyre többször van a polcon ugyanez márka rizsteje is. Én ezeket veszem.

2011. okt. 21. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!