Miért üvölt a babám néhány kanál után?
Figyelt kérdés
6 hós, anyatejes. Már egy jó hónapja teszteli az ízeket, mindig adtam neki 1-2 kanállal, hogy szokja a gyümiket. Most, hogy komolyabban belekezdenénk kb a 8-10. kanál után üvölt. Ennél tovább nem tudom növelni az adagot, csak cicin nyugszik meg.
Lassan kezd kevés lenni a tejcsi, sűrűbben eszik, muszáj volna, hogy megszeresse lassan az evést. Mit tehetek?
2009. máj. 2. 22:52
1/3 anonim válasza:
Ne aggódj.Valószínű vagy jól lakott vagy még szokja az átállást a rendes kajára.Az enyém 2 éves és még mindig hami után kicsi cici van,hogy az összebújástól megnyugodjon.
2/3 anonim válasza:
Nálam is ez volt, és találgattam, vagy jött a foga, vagy szomjas a kaja közben. Most már mindig megkínálom egy kis vízzel és iszik is sokat. Most 8 hós és már nagyon szépen eszik. Türelem, mejd megszokja a szilárd kajcsit.
3/3 anonim válasza:
Én eleinte cumisüvegből adtam neki a főzit, és úgy már nem volt sírás. Kis idő múlva, ha megszokta az új ízeket, lehet kanállal is próbálkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!