7 hós babának lehet adni pickwick gyermek teát?
Én inkább HIPP csecsemőtea granulátumot adnék.
Sima teát (mármint ezt a gyerekteát) pedig egy éves kor felett. Van még a Pickwicknek a Fruit Amour kollekciója, az is mehet majd 1 éves kor felett, az is 100% gyümölcs alapú.
Hipp vagy Milupa csecsemőteát inkább, az tényleg piciknek van. A múltkor direkt megnéztem a boltban a Pickwick összetételét, rooibos van benne, ami szintén élénkítő hatású.
Ha az ára miatt gondoltál erre, akkor viszont keress Müller üzletet, (egyre több van már) ott a 400 gr HIPP granulátum 1100 körül van, Rossmannban meg most vettem Milupát 550-ért 200 gr-ot. Csak viszonyításképp, Tescoban ez a kicsi Milupa van 1000 körül.
Te gyereked, te tudod...
amúgy meg rohadtul nincs "fullon cukorral", viszont a gyerektea meg ugyan koffeinmentes, de ahogy már írták rooibost tartalmaz és az is élénkítő :).
Rooibos tea:
"Reggel élénkítő, nappal szomjoltó, este nyugtató hatása van".
Na erről ennyit. :)
Én áztattam neki filteres csipkebogyó teát (Herbáriában vettem), pici cukrot tettem bele. Nagyon finom, természetes C-vitamin forrás. Megpróbálhatod ezt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!