Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hós babának lehet adni...

7 hós babának lehet adni pickwick gyermek teát?

Figyelt kérdés
barna cukorral és citromlével?
2011. okt. 18. 21:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Én inkább HIPP csecsemőtea granulátumot adnék.

Sima teát (mármint ezt a gyerekteát) pedig egy éves kor felett. Van még a Pickwicknek a Fruit Amour kollekciója, az is mehet majd 1 éves kor felett, az is 100% gyümölcs alapú.

2011. okt. 18. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt! Én inkább ezt adnám, mint a granulátumos Hippet! :)
2011. okt. 18. 21:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Hipp vagy Milupa csecsemőteát inkább, az tényleg piciknek van. A múltkor direkt megnéztem a boltban a Pickwick összetételét, rooibos van benne, ami szintén élénkítő hatású.

Ha az ára miatt gondoltál erre, akkor viszont keress Müller üzletet, (egyre több van már) ott a 400 gr HIPP granulátum 1100 körül van, Rossmannban meg most vettem Milupát 550-ért 200 gr-ot. Csak viszonyításképp, Tescoban ez a kicsi Milupa van 1000 körül.

2011. okt. 18. 21:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a "percre pontosan betartom a hataridoket" anyuka vagy, akkor ne add, ha pedig lazabban kezeled a dolgokat, akkor nyugodtan adhatod. Nekem az orvos azt mondta, hogy decinkent egy teaskanal cukrot lehet adni teahoz (kb ennyi van az anyatejben is).
2011. okt. 18. 21:59
 5/9 A kérdező kommentje:
csecsemőteát azért nem akarok adni mert az fullon van cukorral.ez a gyerektea szimpibb mert azt én ízesítem. meg ez koffeinmentes.köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 19. 09:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Te gyereked, te tudod...

amúgy meg rohadtul nincs "fullon cukorral", viszont a gyerektea meg ugyan koffeinmentes, de ahogy már írták rooibost tartalmaz és az is élénkítő :).

2011. okt. 19. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp filteres teát akarsz, olyanból is lehet kapni 100% gyümölcsöst DM-ben pl. A citrom is gyilkolja a fogzománcot, nem csak a cukor.
2011. okt. 19. 10:49
 8/9 A kérdező kommentje:
majd megnézem azt a dm-ben akkor.amugy nem tudom hogy miért baj ha nem akarom azzal a mű granulátummal itatni?inkább akor vizet adok neki. és a fogzománccal se lesz probléma,mivel még nincs foga :-))
2011. okt. 19. 13:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Rooibos tea:

"Reggel élénkítő, nappal szomjoltó, este nyugtató hatása van".

Na erről ennyit. :)

Én áztattam neki filteres csipkebogyó teát (Herbáriában vettem), pici cukrot tettem bele. Nagyon finom, természetes C-vitamin forrás. Megpróbálhatod ezt is!

2011. okt. 19. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!