Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős korban értik már...

Mennyi idős korban értik már amit mondunk neki?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy az én babámat el kell altatni vállon, mert máshogy nem alszik el, viszont már elég nehéz 5 hós. Mikor van az hogy már megérti hogy ne féljen anya itt van alszunk stb? kérek mindenkit aki arra akar tanácsot adni hogy így nem jó neki az ne írjon és nem kérek altatási tanácsot sem
2009. máj. 2. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

ezt mindig mondogathatod neki, konkrétan nem tudom mikor érti meg, de az én kisfiam most 1 éves, és mindent megért amit gyakran mondogattunk neki, pl: tente baba- lefekszik, hol a cipőd?-megkeresi...stb..

picinek nekem is csak kézben akart aludni ha letettük sírt egyből, de tény hogy nehéz sokáig tartani őket, tudom nem kértél altatási tanácsot, de leírom hogy nekünk az vált be hogy egy olyan pólót ami egész nap rajtam volt,beterítettem a kiságyba a buksia alá,mint egy lepedőt, és ugy aludt el, azóta is kell neki anya póló, de nem kell tartanom a 11 kilóját! remélem segítettem!

2009. máj. 2. 19:53
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a tanácsot ezt még nem próbáltam, ez jó ötlet, csak az a baj hogy az enyém csak úgy alszik el ha rázva van a kis segge:-) ezért nem jók azok a módszerek, hogy felveszed, leteszed stb. amúgy csak hason alszik és úgy elég nehéz felvenni letenni mert mindig forgatni kell és sokkal jobban felébred.
2009. máj. 2. 20:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Mindig elmondhatod neki, hogy nem tűnsz el, lefekszetek aludni stb. és egyre jobban megérti. Ha a szót nem, de a hangleejtésből, és abból amu mindig utána következik. Az én 6 hónapos babóm már megérti a "nem" szót, persze, ha erélyesen, határozottan mondom. Kitartás, hamarosan rájön, hogy nem vesztek el, és megnyugszik.
2009. máj. 3. 07:20
 4/4 anonim ***** válasza:
az első vagyok:D:D igen nekünk is szerette a rázást, mi azt csináltuk ha ráfektettük a pólomra kicsit paskoltam a popsiát, aztán kzben markolászta a pólót maga alatt odahuzta a nóziához, és már aludt is:D:D azért ha kipróbáltad ird meg hogy sikerült e:D:D
2009. máj. 3. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!