Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit játszottok egy 10hós....

Mit játszottok egy 10hós. Babával?

Figyelt kérdés
miket lehet játszani,foglakozni vele....?tanitgatni...
2011. okt. 17. 17:22
 1/2 anonim ***** válasza:
testrészmutogatóst, falfiguramutogatóst, mondókásat, éneklőset, lámpakapcsolgatóst, formarakosgatóst, bújócskázóst, öltözködőst, tedd vissza-add idét, ha pakolászik..hirtelen ennyi jutott eszembe
2011. okt. 17. 18:04
 2/2 anonim ***** válasza:

Én ugyanezeket, mint az első válaszoló, pluszban már akkor könyveket mutogattam neki, persze még nem értette, de szerintem legalább érdekelte és lekötötte - most 13 hós és imádja a könyveket! - játszottam vele kerekecske-gombocskát, hüvelyk ujjam almafát, zsipp-zsupp kenderzsuppot, ilyesmiket. Nagyon szerette.

Grimaszolgattam neki, hangokat adtam ki, mesélgettem neki - minden állatnak más hangja volt, vagy más volt a hanglejtésem - sokat énekelgettünk.

De sokat vittem az udvarra is és ott is folyamatosan beszéltem hozzá, a kezébe adtam dolgokat, amiknek más volt a tapintásuk, falevelet, kavicsot - kicsit-nagyobbat -, mutattam neki a fákat, madarakat, a kutyát-macskát, szomszédot,autókat a kapuban.

Bent a lakásban még sokszor mutogattam neki mindent, játszottunk a tükörben, árnyjátékokat játszottunk.

- most más nem jut eszembe :-)

Van egy könyv az "Anya taníts engem", nagyon jó, sokszor ha unatkoztunk abból néztem ötleteket :-)

2011. okt. 17. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!