Egy éves kor után tejitalt vagy tápszert adtatok? Melyik olcsóbb?
a 15,57-es vagyok
baby fitt plus (banános) 36hónapos korig írják fel támogatással. egy doboz 500g (2 csomag van benne). és ez kerül 635Ft-ba. nekem ez olcsóbb mint a tej és azért vitaminban gazdagabb is.
a baby fittes anyuka vagyok
nem tudom hogy a baby fitten mit értetek jónak? a lányom azt issza 7 hónapos korától, nagyon bukós volt. először Nenatalt, majd Novalac AC-t ivott sinlac-al mert annyit bukott. aztán kapta a baby fittet, az sűrűbb, már nem kellet napi ötször öltöztetnem őt. mi azóta annál maradtunk. kérdeztem egy évesen hogy jó e még neki laktató szempontból is, a dokinéni azt mondta ihatja nyugodtan 36 hónapos korig.
ha kiszámolom: egy doboz 110 adag kanál
egy nap a lányom tápszterébe teszek kb 13kanállal. így egy doboz 8 napra elegendő. így durván 80Ft-ba kerül egy napra a tápszere ami durván majdnem 4dl. Nos hol van ennyiért jó minőségü tej?
De persze ez egyéni döntés alapján megy. én ezt vallom, koraszülés miatt inkább a vitamint tartalmazó tápszernél maradok. persze kap tejterméket alányom, kap fele víz, fele tejből tejbegrízt is.
tény hogy recept nélkül nem igazán van olcsó tápszer.
Bocs az offért!
A Magyarországon kapható szerintem összes (de 99% tuti) tejből a 2,8%-os az mind magyar bociból van. Vagy legalábbis magyar gyárban töltik bele. (Lásd a tej csomagolásán.)
Azt meg nem hiszem, h egy tejitalban, ami hónapokig eláll, abban ne lenne tartósító.(Ezt csak a tartós tej miatt írtam.)
És a tejital meg a tápszer akkor is ugyanaz, akármi is van ráírva a dobozára!
A tejital és a tápszer ugyanaz, nézd meg alaposabban a csomagolásokat, a feliratokat -a fordítást...
Én a müllerben veszek bebivita 4-es babatejet/tápszert -mindegy, minek nevezzük, ez jelentősen olcsóbb, mint a márkásak: milupa, beba, stb!!
Így kevesebbe kerül a heti tejalapú ital a Kincsemnek, , mint a tehéntej: heti 1090.-Ft (egy doboz). A tej pedig napi 2-3-400.-Ft lenne, mert úgyis megvenném minden napra a frisset, és nem a legvizesebbet persze... Neki. 22 hós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!