Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves kor után tejitalt...

Egy éves kor után tejitalt vagy tápszert adtatok? Melyik olcsóbb?

Figyelt kérdés
2011. okt. 17. 14:39
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szia! Tejitalt kap az orvos javaslatára. 15 hónapos
2011. okt. 26. 18:20
 12/23 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 1 éves kora óta rendes bolti tejet kap.És szerintem olcsóbb mint a tápszer vagy a tejital.Én elötte a Mildibé tápszert adtam neki,az elején a Bebát.A Mildibé 2000Ft.körül van ez elég volt kb.1 hétig.Egyébként én is kíváncsi lennék melyik az a tápszer amelyik ennyire olcsó.Na nem mintha visszatérnénk rá,már 19 hós a kislányom biztos nem adnék neki tápszert.
2011. okt. 26. 18:31
 13/23 anonim ***** válasza:

a 15,57-es vagyok

baby fitt plus (banános) 36hónapos korig írják fel támogatással. egy doboz 500g (2 csomag van benne). és ez kerül 635Ft-ba. nekem ez olcsóbb mint a tej és azért vitaminban gazdagabb is.

2011. okt. 26. 18:35
 14/23 anonim ***** válasza:
De ez egyébként attól is függ,ki melyik tejet adja a gyerekének.Én sose adtam a kislányomnak tartós tejet(ami olcsóbb),én 2.8-as magyar tejet adok neki ami 240ft.De ha akciós akkor 200-220ft.De még így is olcsóbban jövök ki mint a tápszerrel.
2011. okt. 26. 20:12
 15/23 anonim ***** válasza:
Én sem értem, a tejital meg a tápszer tudtommal is ugyanaz. És ez az olcsó tápszer (Baby fitt) ez jó? Mert alapesetben egy jó, átlagos árú tápszerhez, tejitalhoz képest szerint egyértelmű, hogy a tej az olcsóbb.
2011. okt. 26. 20:42
 16/23 anonim ***** válasza:
13 hóig szoptattam, azóta tejitalt kap, Nestlé Junior 1+ gyerekital, ez a pontos neve. Nem olcsó. 1600 Ft egy dobozzal (nem tudom mennyi grammra, de egy hónapban kb. 3 ilyet iszik meg). Reggel és este kap másfél decit. És a tápszer olcsóbb, mert ezen a gyerekitalon kívül van olyan, amire az van írva, hogy tápszer 12 hós kortól.
2011. okt. 26. 20:47
 17/23 anonim ***** válasza:

a baby fittes anyuka vagyok

nem tudom hogy a baby fitten mit értetek jónak? a lányom azt issza 7 hónapos korától, nagyon bukós volt. először Nenatalt, majd Novalac AC-t ivott sinlac-al mert annyit bukott. aztán kapta a baby fittet, az sűrűbb, már nem kellet napi ötször öltöztetnem őt. mi azóta annál maradtunk. kérdeztem egy évesen hogy jó e még neki laktató szempontból is, a dokinéni azt mondta ihatja nyugodtan 36 hónapos korig.

ha kiszámolom: egy doboz 110 adag kanál

egy nap a lányom tápszterébe teszek kb 13kanállal. így egy doboz 8 napra elegendő. így durván 80Ft-ba kerül egy napra a tápszere ami durván majdnem 4dl. Nos hol van ennyiért jó minőségü tej?

De persze ez egyéni döntés alapján megy. én ezt vallom, koraszülés miatt inkább a vitamint tartalmazó tápszernél maradok. persze kap tejterméket alányom, kap fele víz, fele tejből tejbegrízt is.

tény hogy recept nélkül nem igazán van olcsó tápszer.

2011. okt. 26. 21:08
 18/23 anonim ***** válasza:

Bocs az offért!

A Magyarországon kapható szerintem összes (de 99% tuti) tejből a 2,8%-os az mind magyar bociból van. Vagy legalábbis magyar gyárban töltik bele. (Lásd a tej csomagolásán.)

Azt meg nem hiszem, h egy tejitalban, ami hónapokig eláll, abban ne lenne tartósító.(Ezt csak a tartós tej miatt írtam.)

És a tejital meg a tápszer akkor is ugyanaz, akármi is van ráírva a dobozára!

2011. okt. 26. 21:17
 19/23 anonim ***** válasza:
Én tejitalt adok(Mildibé)18 hós a fiam
2011. okt. 26. 21:46
 20/23 anonim ***** válasza:

A tejital és a tápszer ugyanaz, nézd meg alaposabban a csomagolásokat, a feliratokat -a fordítást...

Én a müllerben veszek bebivita 4-es babatejet/tápszert -mindegy, minek nevezzük, ez jelentősen olcsóbb, mint a márkásak: milupa, beba, stb!!

Így kevesebbe kerül a heti tejalapú ital a Kincsemnek, , mint a tehéntej: heti 1090.-Ft (egy doboz). A tej pedig napi 2-3-400.-Ft lenne, mert úgyis megvenném minden napra a frisset, és nem a legvizesebbet persze... Neki. 22 hós.

2011. okt. 26. 21:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!