Hogyan szoktassam rá a fogmosásra?
Jaj, Anyukák! Úgy látom, itt a többség nagyon bölcs!
Kíváncsi lennék, közületek hánynak mosta az anyukája a fogát már az első fogak kibújásától kezdve...
Ugyan, hagyjuk már! Ez is csak reklám, hogy anyuka minél előbb megvegye a gyereknek a drága fogkefét.
Mint ahogy az is, hogy most már 3 éves koráig igyon a gyerek tápszert. :)
Mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja.
Lehet, hogy valaki mossa a gyerek fogát már 6 hós korától, mégis 20 évesen lesz 5 rossz, lyukas foga.
Akinek meg nem kezdték el, csak 15 hónaposan mosni, nem lesz szuvas foga.
Nem (csak) ezen múlik, hogy ki mikor kezdi el!
"Kíváncsi lennék, közületek hánynak mosta az anyukája a fogát már az első fogak kibújásától kezdve... "
Az enyémek nem mosták nekem,"hálás" is vagyok nekik .érte.Valaki írta,hogy előbb utóbb mindenki fog fogat mosni.
Velem nem ismertették meg a fogmosást,nem tudom,miért,pedig nekik is elég rosszak voltak a fogaik. Ergo iskolás voltam,mikor megtudtam,hogy a fogakat bizony mosni kell,de addigra már volt lyukas fogam.A mai napig állandóan a fogorvost járom,mert egyszerűen nincs a véremben a fogápolás,van,hogy nem mosok minden nap fogat.Azt gondolom,hogy ha az első perctől kezdve a napjaim része lett volna,nem itt állnék. A gyerekeim minden nap mosnak fogat az első fogak kibújásától,reggel este és ebéd után. Nem akarok kicseszni velük úgy,mint ahogyan velem tették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!