Akinek már van bölcsis babája?
Szia!
Igaz, nálunk nincs ilyen rossz helyzet, de szerintem ha egyedülállónak írod be magad, azt ellenőrzik, vagy akár a szomszédtól is megkérdezhetik, és jön a lebukás. Remélem azért sikerül a felvétel a bölcsibe.
szia!
nálunk is hasonló volt a szitu.
nem vagyunk házasok, ráadásul egy kis faluban élünk. nem ott dolgozunk, ahová "körzetileg" tartozunk, hanem egy másik városban, az ellenkező irányban. nekem és a babámnak csináltunk egy ideiglenes lakcímet abban a városban, ahol dolgozunk (ott laknak sógornőmék), és egyedülállóként kérvényeztem a bölcsit. felvették simán, a kutya nem ellenőrizte, pedig kisvárosról van szó.
ti is megcsinálhatjátok, hogy a párod szerez egy ideiglenes lakcímet, és papíron ott lakik. nem hinném, hogy a szomszédok szava lenne a döntő egy bejelentett lakcímmel szemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!