Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szomszéd ismét alkotott?...

A szomszéd ismét alkotott? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Emlékeztek a kérdésemre?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ma ismét volt egy incidens...

Most nem kaputelefonon hanem kopogva de úgy kopogva, hogy azt hittem bejön a keze az ajtón érdeklődött ismét a füzet után...

Elküldtem melegebb éghajlatra és erre most azt kezdte el mondani, hogy ő akkor és annyiszor csenget fel hozzánk ahányszor csak akar mert mi csak egy koszos albérlők vagyunk ő meg lakástulajdonos és vannak jogai nekünk viszont a tulajdonosokhoz kell alkalmazkodni.

Sajnos megint egyedül voltam itthon a pici meg a járókába elkezdett sírni gondolom megijedt a kiabálástól ezért csak annyit mondtam neki, hogy addig induljon el az emeletre amíg van mivel.

Mit tegyek csajok ezt már nem lehet bírni ennek nem hat semmi.Ilyen gonosz ember még a mesében sincs!

2011. okt. 16. 19:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Túl azon, hogy teljesen megértem, hogy az ilyen emberen bosszút akartok állni, még mindig nem értem, hogy senki nem gondolt egy járható és törvényes útra? Rosszindulat sajnos csak rosszindulatot szül. Kívánom, hogy találjatok megoldást a problémátokra, de tiszta szívből remélem, hogy nem drasztikusan oldjátok meg a dolgot.
2011. okt. 16. 23:35
 22/26 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha felveszed a kesztyűt és harcba szállsz, csúnya háború lesz, és annak lehet, hogy később a gyermeked látja kárát. Nekünk volt őrült szomszédunk, és végül már minket gyerekeket is zaklatott :(

Én pont fordítva csinálnám. Mindig hihetetlenül kedves lennék vele, és műkönnyekkel panaszolnám el neki, mennyire nehéz a babával és milyen nehezen alszik el. Az őrülteknek is van szívük általában, szerintem leállna a bunkósággal.

2011. okt. 17. 00:31
 23/26 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a kommenteket, de én feljelenteném a rendőrségen. Vesződjön vele a franc. Bár, azt azért elmondanám neki, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem százas és hogy hibbant, de a rendőrségnél van az ügy, stb. Ijedjen csak meg. Egyébként jogot tanultam, a lakás bérlője nem hogy nem kevesebb joggal rendelkezik, mint a lakás tulajdonosa, hanem némileg több joggal is, legalábbis a lakás birtoklását tekintve. Egyébként ennek a vén banyának semmi köze ahhoz, hogy ti milyen jogcímen laktok a lakásotokban.

Akitől bérelitek a lakást pedig igenis hogy fel kell lépjen az érdeketekben, mondd meg neki nyugodtan, hogy más lakás után fogtok nézni, ha ez így fog folytatódni. Neki nyilván az az érdeke, hogy maradjatok és hogy ne kelljen új bérlő után kajtatnia.

2011. okt. 17. 01:24
 24/26 A kérdező kommentje:

Kedves Katona!

Milyen támogatásra gondoltál?

Rendőrségre hiába mennék maximum kiröhögnek és valami sablon dumával elküldenének.Az önkormányzatnál lehet birtokvédelmet kérni arról tudok de, hogy ilyen jellegű zaklatásra vonatkozik e azt nem tudom.A közös képviselőnek fogok holnap még egyszer szólni.Egyébként a nő nem bolond mentálisan csak ilyen a természete olyan az arca mindig mint egy támadó menyétnek.Egyébként éjjel az ablakból teleszórta a kocsink szélvédőjét kenyérdarabbal és cigicsikkel úgy, hogy nem kéne most a párommal találkoznia.Biztos, hogy ő volt mert az ablak alatt állt a kocsink és a többi lakó biztos nem szór ki az ablakon semmi.

2011. okt. 17. 06:06
 25/26 anonim ***** válasza:

A rendőrségnek az a dolga hogy segítsen. Pár éve már új szelek fújnak a zaklatások elintézésében is. Komolyan veszik. Én már a beszólogatása után indultam volna, de ha reggel megtalálnám a szeretetcsomagját, akkor meg pláne. De te tudod.

Én is bérlő vagyok, hivatalos papírokkal. Amikor pont alánk költözött egy fiatal suhanc a barátaival, bizony nekünk is meggyült a bajunk velük. Éjjeli bulik, pince feltörések, postaládába vizelés mert szólni mertünk. Először csak pár bulira hívunk rendőröket, majd amikor a szomszédot éjjelente felcsengette akkor összefogtunk és feljelentettük. Ő is bérlő volt, hamar el is költözött, de nem lett az ügy ennyivel lezárva. Mert a szomszédot azóta hívták már be a rendőrségre ahol kihallgatták , sőt már nekem is fel kellett keresni őket, mert behívtak és mint tanú el kellett mondani, mit láttam, hallottam, tapasztaltam. Nem szabad lezárni valamit azzal, hogy mert a rendőrség elküld valami mondva csinált okkal. Nem küld el.

Remélem hamar rendeződik az ügyetek és békés együttélés lesz ennek az ügynek a vége!

2011. okt. 17. 09:35
 26/26 anonim ***** válasza:

A jegyzőnél kérhető birtokvédelem ebben az esetben nem jó, az a birtokvédelem nem ezt jelenti. Ami viszont tényleg ráillene az esetedre, ahogy az előző is írta, a zaklatás.

BTK 176/A.§

(1) Aki abból a célból, hogy mást megfélemlítsen, vagy más magánéletébe, illetőleg mindennapi életvitelébe önkényesen beavatkozzon, rendszeresen vagy tartósan mást háborgat, így különösen mással, annak akarata ellenére telekommunikációs eszköz útján vagy személyesen rendszeresen kapcsolatot teremteni törekszik, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.

2011. okt. 18. 00:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!