Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A szomszéd ismét alkotott?...

A szomszéd ismét alkotott? Többi lenn.

Figyelt kérdés

Emlékeztek a kérdésemre?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..

Ma ismét volt egy incidens...

Most nem kaputelefonon hanem kopogva de úgy kopogva, hogy azt hittem bejön a keze az ajtón érdeklődött ismét a füzet után...

Elküldtem melegebb éghajlatra és erre most azt kezdte el mondani, hogy ő akkor és annyiszor csenget fel hozzánk ahányszor csak akar mert mi csak egy koszos albérlők vagyunk ő meg lakástulajdonos és vannak jogai nekünk viszont a tulajdonosokhoz kell alkalmazkodni.

Sajnos megint egyedül voltam itthon a pici meg a járókába elkezdett sírni gondolom megijedt a kiabálástól ezért csak annyit mondtam neki, hogy addig induljon el az emeletre amíg van mivel.

Mit tegyek csajok ezt már nem lehet bírni ennek nem hat semmi.Ilyen gonosz ember még a mesében sincs!

2011. okt. 16. 19:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Én is vámos vagyok (itthon gyeden 2 éve). A piaccal az a baj, hogy legtöbbször mindenki elszelel mielőtt rajta lehetne Őket kapni (apukámnak piaca van, Ő is kihívja a vámosokat a sok nem kívánatos "kabátból árulunk" emberekre, de hát sokat nem lehet tenni ha egyszer mindenki eltűnik. Max. az ott talált árut lefoglalják. Ha már valakit rá akarsz küldeni, akkor APEH-os ellenőrzést, ha nem ad számlát akkor jól megbírságolják egy próbaellenőrzés során (mikor civilben meg a vámos-apehos és vásárol, majd ha kap ha nem számlát visszamegy a kollégákkal...).

De ettől még mint írtam, a zaklatást nem fogja abbahagyni.

2011. okt. 16. 20:33
 12/26 A kérdező kommentje:
kedves utolsó köszönöm neked a bíztatást.már szóltunk a közös képviselőnek de mint általában szokott lenni ha nem őt bántják akkor nem érdekli lerendezte annyival, hogy bolond az a nő ne foglalkozzatok vele.Nem egyedül lakik van egy fia és egy lánya is miattuk nem akarok éjjel felmenni végülis ők nagyon aranyosak kedvesek ezért akarom a banyát egyedül zaklatni.A ruhákat nem árulja csak kiviszi a piacra és már jön is utána meg megy érte.
2011. okt. 16. 20:41
 13/26 anonim ***** válasza:

SZia! Ez köcsögség a részéről,de sajnos leállitani nem fogod tudni, mert agyilag nincs azon a szinten, hogy megértse.

Viszont ami szerintem jot tenne neki... ( Internet kávézóbol!!!! )a neten minden létező hirdetési felületre rakd fel a számát és ird ki hogy Tojás 5,20 ért... Lesz néhány telefonja... Lehet, hogy közben nem lesz annyi ideje titeket zaklatni.

Ennyi jutott eszembe... kitartás egyszer csak befejezi már.

2011. okt. 16. 21:15
 14/26 A kérdező kommentje:
kedves utolsó ez nagyon jó csak nem tudom a számát sajnos.Nem beszéltem vele az elmúlt években 2 szónál többet.
2011. okt. 16. 21:18
 15/26 anonim ***** válasza:
Csengess fel hozzá és kérd el tőle..mond neki hogy ha meglesz a "füzet" akkor rácsörögsz... csak egy tipp.. hátha bejön. Esetleg tudakozo..
2011. okt. 16. 21:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Tovább gondoltam az előző ötleteket: nyomtass hirdetést tojás eladó 5,20-ért (vagy akármennyiért), és írd oda a pontos lakcímét névvel, kaputelefon számmal. Így mégsem Te zaklatod, megteszik helyetted mások.
2011. okt. 16. 21:48
 17/26 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:):)

Köszi!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 16. 22:13
 18/26 anonim ***** válasza:
Nincs mit, de az ötletgazda nem én voltam, csak továbbfejlesztettem valaki ötletét. Reméljük beválik! A poén kedvéért Te is becsöngethetnél 20 db tojásért! :)
2011. okt. 16. 22:26
 19/26 anonim ***** válasza:
Tehát legálisan laksz ott. Akkor miért nem a legésszerűbb megoldást választod, azaz feljelented zaklatásért? Hidd el, manapság már ennek is van foganatja.
2011. okt. 16. 22:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, adatok neki egy kis támogatást hazafelé a beosztottaimmal ...

Üdv. Egy katona.

2011. okt. 16. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!