Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki Vitacolant ad a picijének,...

Aki Vitacolant ad a picijének, hogy adja neki?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy adagolókanálból megeszi az adagot( bár úgy szerintem nagyon édes) vagy teába, főzelékbe rakja, és kb mennyibe, hány ml-be vagy megközelítőleg hány grammba!!?
2011. okt. 14. 12:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Az én 19 hónaposomnak úgy szoktam adni, hogy az esti tejéből kiveszek egy kiskanállal és abba cseppentem. Szépen beveszi kanállal. Újszülött kora óta így csináljuk, egy kiskanálnyi anyatejbe vagy tápszerbe cseppentett és kanálból megette!
2011. okt. 14. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
nem vigantolt írtam, hanem vitacolant!!!!!!
2011. okt. 14. 13:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az adagolókanálból adom, így biztos, hogy bejut mind. Míg ha belekeverném valamibe, lehet, hogy meg sem eszi-issza mindet, így nem tudhatom, hogy mennyi jutott be neki. Régebben beletettem a teájába, de volt, hogy hiába, mert nem itta meg egész nap a 2 dl teát.
2011. okt. 14. 13:46
 4/5 anonim ***** válasza:
fiam,2 éves.amig beleért a gyógyszeres fecskendő,addig azzal kapta.már nem ér bele igy egy evőkanálba öntöm és ugy kapja meg.amit adnak hozzá kanalat,abból nem tudja rendesen kiinni.utána iszik teát.
2011. okt. 14. 18:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Bocsi félre olvastam! :o) Ne haragudj! :o)
2011. okt. 14. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!