Mikor bújt a babád legelső foga és hogy vetted észre?
6,5 hónaposan. 2 hónapos kora óta nyálzott, mindent a szájába vett. Közvetlenül előtte nem vettem észre semmit, onnan tűnt fel, hogy koccant a kanál.
Azóta még 3 kibújt (most 8 hós), na azok már nem mentek ilyen simán. Éjjeli ébredés fájdalmas sírással, napközben alvásnál szintén. (Amúgy nem szokott megébredni, sírni alvásnál.)
6 hónaposan, már 1 hónapja szenvedett, mert kettő jött egyszerre. Fakanalat rágcsált, és apa meghallotta. :) Aztán este dentinox-szal kentem az ínyét, akkor éreztem.
Rá két hétre kijött a második.
Közvetlen előtte néhány nappal hasmenés, kipirosodott popsi, nagyon nyálkiütéses arc.
Pontosan 5 hónapos volt, mikor kibújt az első foga. Már 8 hetes kora óta nyálazott, "ijesztgetett" vele a doktornő, hogy mindjárt foga lesz. Véletlenül vettük észre. Vendégek voltak nálunk délután, és nagyon szereti az egyik barátunkat, dobott is neki egy teli szájas vigyort, mire a barátunk: Né, ott egy fogacska.
Alaposan meglepődtünk, mert reggel még semmi nem volt a szájában. Ugyanilyen észrevétlenül sorakozott mellé a második egy hét múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!