Kihasználtátok az olyan járókát, aminek fekvőfelülete több szintre is rakható? Hol vetted?
Igen. A mienk 3 szintre állítható 100 X 100-as, irtóra kihasználtuk mindkét gyerekkel. Mi is kaptuk, talán Brendonos...
Ott tanultak meg felállni mindketten. Nálunk a nappali közepén volt, szerették, mindent láttak, mindenben "részt vettek", nem érezték "büntetésnek", talán másfél éves korukig használtuk, a végén már csak pl. takarításkor beletettem és könnyedén megcsináltam.
Mi is kaptuk, mindannyian nagyon szerettük.
Emeletes házban lakunk, a földszinten van a konyha és a nappali, az időnk nagy részét ott töltöttük. Fél éves korában engedtük le, addig a középső részen volt. Szeretett benne forgolódni, nézelődni, ott térdelt fel először (na, akkor engedtük le, azóta sem értem, hogy térdelt fel, mert még hónapokig nem kúszott-mászott-ült). Sokszor beletettem a pihenőszékbe és úgy be a járókába, míg nem tudott ülni, úgy is etettem, nem kellett akkorát hajolni hozzá, és ő is jobban kilátott.
Köszi a válaszokat, megerősítettetek. Mi is kétszintes házban lakunk.
Már csak azt nem tudom milyet vegyek, a Brendonban nagyon sokféle van.
Még egy kérdésem lenne: a kivehető rács az hasznos?
Utolsó vagyok
A mienknek nem kivehető rácsa volt, de én hasznosnak gondolom, mikor már nagyobb a baba, mert szeretnek behúzódni egy kuckóba, de ha kivehető a rács, ki -be tud közlekedni, szóval később alternatív várként funkcionálhat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!