Nagy gond, ha egy napig kimarad a hozzátáplálás?
Szia!
Nekünk volt olyan, hogy elutaztunk hivatalos ügyeket intézni másik városba és délig elhúzódott. Beszaladtam egy üzletbe, vettem üveges bébiételt, olyat amit melegítés nélkül is ehetett, és a kocsiban a hordozóban ülve hamiztunk. Hazafelé aludt, mint a bunda :-). Ha rokonokhoz mentünk, és nem volt etetőszék, akkor én is az ölemben etettem, vagy pedig apa ölében ült, és én kanalaztam neki, vagy fordítva. Semmi gond nem volt belőle. Váltóruci pedig mindig akad a táskában az esetleges maszatok miatt :-)
Szerintem bátran etetsd meg az öletekben,előre elkészítettel, vagy akár üvegessel.Vagy a hordozóban , az úgyis nálatok lesz.
Sok szerencsét :-) Egy anyuka..
Gondolom később ő is szépen fog enni, ahogy mi is mind megtanultuk anno. Ebből a szempontból nem hiszem, hogy az első néhány hónap lenne az érvadó. Legalábbis rajta leszek, hogy tíz évesen már ne kenje a falra a kaját :DD
Még 1x köszönöm a választ mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!