Nagy gond, ha egy napig kimarad a hozzátáplálás?
főzd meg ma vagy reggel és holnap vidd magaddal. melegitéssel csak nem lesz gond.
de amugy nem gond szerintem (attól függ miota van hozzátáplálva)
Nem figyeltek a válaszolók...
Nem a főzéssel, az etetéssel van problémád.
Semmi baj nem lesz, a kicsi ebből nem sokat fog észrevenni, csak örülni fog a cicinek (tápinak).
Ne izgulj:-)
Ha mi elmegyünk valahova, és nem érünk haza etetésidőre, akkor megetetem út közben a babakocsiban. Amíg nagyon éhes, eszik szépen, ha már elkezd kalimpálni meg játszani a kajával, akkor nem erőltetem tovább.
Itthon persze nekünk is más, mert akkor én is próbálom lekötni, meg mindenfélét adok a kezébe, hogy addig meg tudjam etetni. Így megeszik egy egész üveggel, de kb. a fele után már elterelő hadművelet kell.
Nekem meg épp azt mondta a védőnő, hogyha már hadakozik, vagy játszik, akkor hagyjam abba az etetést. Lehet, hogy éhes marad, de szokja meg, hogyha eszünk, akkor eszünk, és nem játszunk. Majd a következő etetésnél bepótolja. Különben később is gond lesz az etetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!