1-1,5 évesnek milyen kesztyű legyen?
ami csak hüvelyk újas vagy öt újas. kinél mi vált be?
most az első van de lehúzza mindig. a férjem mondta, talán az öt újast nem húzná le.
most még nem kell kesztyű.ha majd hideg lesz nem húzza le.
öt ujjasnál 1óra lenne ráadni
már pár napja jéghideg a lányom keze, így van hogy pár percig magán hagyja. de ugye aztán húzza le :/
akkor az öt újas kilőve? a hüvelyk újra is nagy kínnal adom rá.
Az öt ujjast is lehúzza,ráadásul abban még szabadabban mozog a keze.Mindenképp fűzd bele a kabátjába,hogy ne vesszen el .És tűrd be a kabát/overál ujja alá.
Ez olyan mint a zokni,legalábbis nálunk,egy nap 66 szor húzom fel rá vissza.
Tavaly volt ennyi idős a kicsi lányom, csak azt nem próbáltam ki, hogy "hozzászögeztem a kezéhez", de tényleg mindent. Egyszerűen SEMMILYEN kesztyűt nem tűrt meg magán, és mivel a nagyobbat hoztuk-vittük időre, én nem tudtam ezzel szórakozni, hogy visszategyem rá, meg hát felesleges is volt.
Hiába a csúnya mínuszok, ő csak kesztyű nélkül volt. Az egyetlen, amit elviselt valahogy, hogy egy méreténél nagyobb polár pulcsit adtam a kabátja alá, és annak az úját kicsit ráhúztam, így csak az ujjpercek lógtak ki.
Kíváncsi vagyok, mit fog idén produkálni 2,5 évesen.
Most én is feleslegesnek tartom. 0 foktól kéne mindenképpen. Itt Budapesten szerencsére még nincs ilyen hideg.
köszönöm, megpróbálom ezt a hosszabb pulcsis témát :)
itt nálunk már hideg volt, pár fok, jéghideg a lányom keze. most délután is. melegnek biztosan nem meleg neki mert jéghideg a keze mikor ráadom.
köszönöm a tanácsokat. akkor ötöset nem veszünk idén :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!