Lehet-e már egy 6 hónapos babának a főzelékébe olajat, lisztet tenni?
Azt hiszem, 7 gabonás pépet DM-ben is lehet kapni, talán nagyobb áruházakban, bababoltokban is. A doboza alapján 6 hónapos kortól adható.
Én csak a gluténérzékenység elkerülésére használtam eddig (most 8 hós, 5 hónapos kora óta kapja szoptatás mellett) úgy, hogy minden nap teszek egy mokkáskanálnyit a gyümölcsébe. Orvos javasolta ezt, mert nálunk sajnos van lisztérzékeny a családban.
Ma adtam neki először úgy, hogy 1 dl forralt-hűtött víz+10 gramm gabona, 100 g pépes gyümölccsel. Én uzsonnára adom.
Én vagyok a pépes anyuka. Én babásabbnak láttam így bevezetni a glutént, de persze mindenki úgy csinálja, ahogy szeretné. :)
Bármelyik nagy áruházban kapni, vagy drogériában Milupa 7 gabonás pépet, nekem reggelire ajánlották, de arra csak tápszert kap, úgyhogy uzsira adtam, adom neki. Én is már adtam rizspépet, úgy csináltam, hogy először abba tettem kevesebb kanállal a rizspépből, és 2-vel a gabonásból, köv. nap nagyobb arányban gabonás, utána csak gabonás.
a gabonás pépet gyümölcsbe jó keverni. ezért én tízóraira vagy uzsonnára adtam. ezt 6 hótól bármikor adhatod.
lehet kapni a Dm-ben (ez 4 gabonás), illetve van a Milupának is, ez 7 gabonás.
Milupa milumil, az ugyanaz szerintem.
Ha 6 hóstól adható, akkor tökéletes lesz.
igen, Milupa Milumil.
ha csak gabonákból áll, akkor tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!