Anyukák! Levelezne velem valaki? Sajnos nagyon magam vagyok!?
Figyelt kérdés
24 éves vagyok,van egy 1 éves fiam.És persze párom is :) De barátnők terén nagyon rosszul állok.Jó lenne valakivel beszélgetni,tartani a kapcsolatot.2011. okt. 11. 19:45
11/22 anonim válasza:
Szia, 25 vagyok, egy 2 hónapos kis fiú anyukája, hol laksz? Hátha egy városban lakunk
12/22 A kérdező kommentje:
Csongrád megyében lakom
Mennek az emailek ;)
2011. okt. 11. 20:32
13/22 anonim válasza:
Szia!27 éves vagyok van két fiam,egy 8 éves iskolás és egy 3 éves és egy kislányom aki 8 hónapos és szivesen leveleznék veled,mert barátnőkkel én is így állok:),ha gondolod írj!
14/22 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!
nem tudok írni ,nem írja ki nálad,h "privát email..."
írj te vagy,írd ide az email címed
2011. okt. 11. 20:58
15/22 anonim válasza:
szia,ha gondolod nekem is irhatsz,én is nagyon egyedül érzem magam miota a picinkom megvan.28 éves vagyok,a fiam meg 21 hónapos.
16/22 anonim válasza:
Ha gondolod,nekem is írhatsz. Az én bnőm is más városban van, ismerkedtem itt is, de már unom a pelus témát... :) Más meg nincs...
Viszont azt tuti nem ígérem, hogy minden nap tudok írni, 2 picim van (4év, 3 hó)
17/22 anonim válasza:
Szia!
Nekem is írhatsz.22 éves vagyok a kisfiam 16,5 hónapos.Hajdú-bihar megye.
18/22 A kérdező kommentje:
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:36
Kedves 28 éves anyuka (21 hós kisfiú anyukája)
Sajnos neked sem írja a rendszer hogy " privát email..." így kérlek írj te nekem vagy pedig ide írd ki az email címed és akkor tudok írni :)
Örülök,hogy ilyen sokan lettünk:)
2011. okt. 12. 09:00
19/22 anonim válasza:
Örülnék, ha írnál. Mióta megszületett a fiam az összes "barátom" eltűnt. 30 éves vagyok és 1 éves múlt a kisfiam.
20/22 anonim válasza:
Szia! Nos, én nem éppen a te korosztályod vagyok, hisz elmúltam 38 éves, viszont talán épp ezért elég sok tapasztalattal bírok. Ráadásul már a 4. gyerekemmel vagyok itthon, aki most 3 hónapos. Plusz még csak nem is Magyarországon élek, de szintén nagyon egyedül érzem magam én is, habár itt vannak a gyerekeim és a párom is. Úgyhogy, ha még marad időd, a sok újdonsült levelező partner mellett, magam is szívesen várok emailt, sőt esetleg másoktól is, néha jól esik megvitatni a napi dolgainkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!