Vannak itt kispesti és erzsébeti anyukák?
Az én kislányom még csak 5 hónapos, még nem nagyon igényli sajnos! Remélem, később is lesz ilyen kérdés, vagy majd én felteszem :-)
Köki
Kedves kérdést kiíró!
Azért szerintem ildomos lett volna lezárnod, "egy köszi, de nem erre gondoltam", vagy valami hasonlóval...
Hellllooooooo lányok!Ne haragudjatok,de borzalmasan kusza volt az elmúlt az pár hét...Először meghalt a nagymamám,aztán szervezkedni kellett,hogy legalább apukám lejusson vidékre a temetésre,aztán benyaltuk ezt a hányós-hasmenős vírust,aztán benyaltuk még egyszer az orvosi váróban...Húúú,még leírni is sok,nemhogy átélni...Szóval még egyszer bocsi,hogy elhanyagoltalak benneteket!
Nekem egyáltalán nem jelent problémát az 1 év korkülönbség,hogy a gyerkőcöknek gond-e,az majd kiderül (de nem hinném).Mindkettőtöket szívesen látnálak,részemről akár már a jövő héten kezdhetjük a bandázást.Szívesen kezdeném ezen a héten,de inkább hadd "szellőzön" még a ház egy kicsit,mert NAGYON "bacisak" voltunk!Ha tényleg benne vagytok a bandázásban,akkor írjátok meg priviben,hogy nektek mikor felelne meg.Én pedig elküldöm a címemet.Nekünk a hétköznap délelőtt lenne a legjobb 9 és dél között.De majd valahogy igazodunk egymáshoz!Minden jót!!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!