Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vannak itt kispesti és erzsébe...

Vannak itt kispesti és erzsébeti anyukák?

Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én kislányom még csak 5 hónapos, még nem nagyon igényli sajnos! Remélem, később is lesz ilyen kérdés, vagy majd én felteszem :-)

Köki

2011. okt. 19. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Szóval, túl picik a 11 hónaposak?
2011. okt. 25. 21:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Kedves kérdést kiíró!

Azért szerintem ildomos lett volna lezárnod, "egy köszi, de nem erre gondoltam", vagy valami hasonlóval...

2011. nov. 12. 23:35
 14/14 A kérdező kommentje:

Hellllooooooo lányok!Ne haragudjatok,de borzalmasan kusza volt az elmúlt az pár hét...Először meghalt a nagymamám,aztán szervezkedni kellett,hogy legalább apukám lejusson vidékre a temetésre,aztán benyaltuk ezt a hányós-hasmenős vírust,aztán benyaltuk még egyszer az orvosi váróban...Húúú,még leírni is sok,nemhogy átélni...Szóval még egyszer bocsi,hogy elhanyagoltalak benneteket!

Nekem egyáltalán nem jelent problémát az 1 év korkülönbség,hogy a gyerkőcöknek gond-e,az majd kiderül (de nem hinném).Mindkettőtöket szívesen látnálak,részemről akár már a jövő héten kezdhetjük a bandázást.Szívesen kezdeném ezen a héten,de inkább hadd "szellőzön" még a ház egy kicsit,mert NAGYON "bacisak" voltunk!Ha tényleg benne vagytok a bandázásban,akkor írjátok meg priviben,hogy nektek mikor felelne meg.Én pedig elküldöm a címemet.Nekünk a hétköznap délelőtt lenne a legjobb 9 és dél között.De majd valahogy igazodunk egymáshoz!Minden jót!!!!! :)

2011. nov. 16. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!