Vannak itt kispesti és erzsébeti anyukák?
Figyelt kérdés
2011. okt. 11. 14:30
1/14 anonim válasza:
a pottyos utcanal lakom, az mar majdnem kispest :D
3/14 anonim válasza:
Én nem messze lakom kökitől. Kilencedik kerület. :)
Ha az jó még. :D
4/14 anonim válasza:
Mi Kőbánya alsónál lakunk. (1 megálló a Kökitől.)vonattal..
5/14 anonim válasza:
Én Erzsébeten, a Gubacsi lakótelepen lakom. Miért?
6/14 anonim válasza:
pesterzsi, pacsirtatelep körül.
és te?
7/14 anonim válasza:
én is kispest,rendőrséghez közel
8/14 A kérdező kommentje:
Én Erzsébeten lakom(Mártírok útja).És a kisfiam meg én (20 hónapos) folyton egyedül vagyunk...És most már hideg is van,a játszótérnek,hosszú-hosszú sétáknak lőttek...Viszont jó nagy házban lakunk,jó sok hely van játszani és sok a játék is.Nincs kedve valakinek néha hétköznap délelőtt nálunk játszani?A kicsire is ráférne a társaság és rám is.Egészségtelenül keveset van közösségben,gyerekek között meg pláne!!!De nincsenek barátaim (pláne babások) és nem ismerünk senkit a környéken... :-(
2011. okt. 19. 07:20
9/14 anonim válasza:
Nekem 11 és fél hónapos a kisfiam. Nem tudom, nem túl nagy-e közöttük a korkülönbség. Tudnak-e egymással igazán mit kezdeni. De ha gondolod, hogy nem, akkor mi szívesen átmegyünk.
10/14 anonim válasza:
Szia én nekem lányom van és 11 hónapos de ha gondolod akkor mi is nagyon szívesen átmegyünk. :)
Különben is ez csak az első időben számít, pár év múlva már nem oszt nem szoroz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!