Csinál mással is ilyet a babája?
Azok írnak olyanokat mint az első kettő hozzászóló, akinek nyugodtabb babájuk van. Az én babám is már kis csecsemő kora óta akaratos, sírós, egyáltalán nem mindegy neki semmi. A cumikkal ilyet mondjuk nem csinált, abból evett amit épp úgy gondoltam hogy jó lesz a korához. De sokmindenben igenis érvényesíti az akaratát. És márcsakazértse eszik ha nem akar, inkább éhesen sír. Majd megtudnák a fenti anyukák ha olyan természettel megáldott babájuk lenne mint nekünk.... Nem minden a nevelés, ezt én se fogadtam el amig nem született meg a babóm. Az alaptermészet baromi nagy úr...
Van az avent-nek olyan cumija, amin kis csíkok vannak, és attól függően hogy mennyire menjen belőle a kaja, úgy kell fordítnai a baba felé. 3 féle nyílásszélességet tudsz rajta állítani. És akkor nem kéne cserélegetned, csak forgatni.
Sajna off:
Kedves 2. Válaszoló! Ezzel a fölényeskedéssel nem sokat segítettél! :-)
Mi pl 3 féle cuclit használunk, az üvegekkel együtt mind AJÁNDÉKBA kaptuk, és nagyon örültünk! ( Ha pl valakinek nincs pénze, nem teheti meg, hogy válogat.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!