Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Közös szobában alszotok a...

Közös szobában alszotok a babával?

Figyelt kérdés
Én az első babámat várom, és a férjem nem szeretné, hogy egy szobában aludjon velünk a pici. Neki már a második gyermeke lesz, és az elsőnél nagyon ráfáztak a közös szobára, mert nehezen tudták külön szokatatni. Én viszont nem tudom, hogy fogok-e tudni így nyugodtan aludni.
2009. ápr. 30. 11:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%

nálunk 3 hónapos korától velünk alszik a kisfiunk. Este 9től reggel 9-ig alszik (!!!!), 1x kel 5 percre enni és alszik is tovább. Én is kipihenem magam meg ő is na meg a férjem is. Jó nagy az ágyunk, elférünk mind a 3-an .

nekünk nem gond ez, sőt imádunk vele aludni :)

nem kell lepontozni, mert nem olyat írtam mint más :)

2009. ápr. 30. 11:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én fiam 1 hónapos koráig a mi ágyunkban-velünk aludt, 1 hónapos korában a kiságyba tettük, ami a mi szobánkban volt, tőlem 1 lépésre, most 4 hónapos korában pedig átkerült a szobájába. Mindig nekem volt a legnehezebb "megválni" tőle, de ő ebből semmit nem vett észre.

Szerintem saját ösztöneidre hallgass, szép szülést és boldog babázást kívánok:)

2009. ápr. 30. 11:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Fél éves a babám. 12 napja tettem át a kiságyat az ő szobájába.

Zavartuk egymást.

Jobb így. Tudja, h este fürdés van, evés, kis szeretgetés, majd alvás. A bébiőrt bekapcsolom és azonnal ugrok, ha megszólal! :)

Persze kényelmesebb volt egy szobában, de este tévézni, beszélgetni nem tudtunk, ő meg folyton felébredt, amikor az apja kelt reggel. A szexuális életünkről már nem is beszélve!

Jobb külön, max én csattogok többet éjszakánként kétszer!

Én azt mondom, az elején jó volt együtt, de eljött az ideje a külön szobának. Már mindannyiunknak kellemetlen volt a közös szoba!

Érdekes, azóta 8-ig alszik a kicsi, nem 5-fél 6-ig!

2009. ápr. 30. 14:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 30. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!