Mikor hordott a babád 98-104-es ruhákat?
Figyelt kérdés
2011. okt. 10. 17:57
1/12 anonim válasza:
Most hord ekkora méretet, de inkább 98-ast. 3 éves.
2/12 anonim válasza:
Szintén. Három éves, lány, és most kap ekkora ruhákat.
Persze a gyerekruha számozás időnként kissé rapszodikus, de hogy ő most 98 cm, az biztos.
3/12 anonim válasza:
Nekem is 3,5 éves ,de 104-eset hord /fiú
4/12 anonim válasza:
most hord, ket es fel eves volt szeptemberben
5/12 A kérdező kommentje:
Anyám a most 10 hós lányomnak vett ilyet jövő nyárra, és megsértődött, mikor mondtam, hogy nagy lesz.
2011. okt. 10. 18:25
6/12 anonim válasza:
3 éves lesz a lányom novemberben,és most hordja ő a 98-104-es méretű ruhákat..
7/12 anonim válasza:
27 hónaposan hord most ekkora ruhákat.
8/12 anonim válasza:
baba nem hord ekkorát még ha nagyra nő se :)
2 évesemnek 92est vettem télre, még kicsit nagyok :)
9/12 anonim válasza:
Felve irom le a valaszom, de a 19 honapos lanyomnak ma vasaroltunk es ekkora ruhakat vettunk.....
tudom, hogy nagy baba, de nem gondoltam, hogy ennyire....
egy picit nagyok ra, mert szeretnem ha nem 2 hetig hordana oket, de most 95-96 centi, tehat nem lognak rajta.
10/12 anonim válasza:
27 hónapos a kisfiam Ő is ezeket a méreteket hordja most.93 cm egyébként.a 104-es még a tavaszt kihúzza,de ez is ruha márka függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!