Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha tud kúszni miért gurul még...

Bogyo110 kérdése:

Ha tud kúszni miért gurul még mindig inkább?

Figyelt kérdés
8 hónapos lánykám nemrég mutatta be kúszó tudományát ellőtte 6 hós kora óta oda gurult mindenért inkább,hát ezt most is igy csinálja talán ez a kényelmes neki?Peddig késztetem a kúszásra csalogatom szóval játékkal kúszik is egy kicsit de utánna addig gurul mig el nem éri a kiszemelt tárgyat.Kérdezem én hogy lessz ebböl mászás?Nem akkarom sürgetni csak érdekelne volt e más is igy!
2011. okt. 9. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

egy időben az én babám is így közlekedett.

kérdeztem az orvost, azt mondta ez is kúszás, hisz az nem szabályos, csinálhatja így vagy fenekén csúszva vagy mint a lapos kúszásban, stb. csak az a lényeg, hogy a mászás majd szabályos legyen :) arra meg majd kutyázásból jön rá és hamar rájön, hogy sokkal hatásosabb mint gurulni :)

2011. okt. 9. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha egy baba egyszer megcsinál valamit, akkor azt tudja.Az én lányom is ezt csinálta.Megtanult kúszni, de sokszor mégis gurulva közelítette meg a tárgyakat.Azért van ( szerintem ), mert könnyebb neki a forgás, és ezt most jobban élvezi, hamarabb eléri a játékot, nem kell annyit küzdeni.De fogja majd folytatni a kúszást, és mászni is fog, nyugi!Az én lányom most úgy mászik, mint a golyó, de előtte rengeteget gurult, mert élvezte.
2011. okt. 10. 07:17
 3/3 anonim ***** válasza:

Az én lányom is ezt csinálja! 7 és fél hónapos, gurul ezerrel. Amikor kiszemel valamit, már négykézlábra áll, hintázik is, nagyon koncentrál. Aztán eldől oldalra, és odagurul a játékért. :D

A gyógytornász szerint ez normális, majd nemsokára elkezd mászni is, de ez így még sokkal egyszerűbb neki.

2011. okt. 10. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!