Miután megfürdettem, fogatmostunk utána szokott a babám tápit inni és azon el is alszik. Nagyon roncsolja ez a fogait? Éjjel kizárólag forralt vizet kap.
10 hónapos,4 fogacskája van és ujjrahúzhatós fogkefével mosom neki.
9 hóig szopott de Ő maga ellökte a cicit ezért a védőnő tanácsára tápit kap reggel este hogy tejalapú élelmiszerhez is jusson ha már nem szopik.
Az utoló vagyok
gyönyörűek a fogai, mondjuk nem édességes egyáltalán, és nagyrészt vizet iszik, amit ő kér, nem mi erőltetjük rá :)
3,5 éves fiú anyukája
Lehet ilyenkor fogat mosni babának? Én még sosem csináltam 8 foga van és 11 hónapos.
Szinte alig enged bármit is, a pelenkázással is küzdök minden alkalomkor, fürdés után ne is beszélve, egy tortúra annyira nem marad meg egy helyen. :-)
Próbáljam meg? Ugye nem baj hogy eddig nem csináltam?
Nem baj de most már szerintem kezd el próbálgatni, hozzászoktatni a gondolathoz h bizony a fogainkat ápolni kell.
Én is akkor kezdtem el amikor már 4 kint volt. Addig csak kendővel kitöröltem este a száját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!