Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babám csak ülni...

7 hónapos babám csak ülni szeret. Ha hasra teszem akkor addig sír ameddig vissza nem ültetem. Mit csináljak, hogy szeressen hason is játszani?

Figyelt kérdés
Tudom,hogy nem jó hogy ül,úgyhogy aki csak kritizálni akar az ne írjon.Nem kúszik csak körbe-körbe.
2009. ápr. 29. 18:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha nem szeret hason, akkor ne erőltesd. Gondolom, kitámasztod a hátát amikor ül, nem teljesen egyenesen ülteted.

Ha neki így jó, akkor hagyd. Így jobban lát téged meg a környezetét.

2009. ápr. 29. 18:03
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem támasztom ki,teljesen egyedül ül,nem dől el.
2009. ápr. 29. 18:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az én kislányom is mindig a legújabb tudományát akarta csinálni. Amikor megtanult átfordulni, szinte állandóan azt, miután ülni is tudott, akkor csak ülni akart, mióta kapaszkodva fel tud állni is, azóta sem ülni, sem feküdni nem akar, csakis állni. Nekem a nagyok is ilyenek voltak, így én ezen már nem csodálkozom. Szerinctem mindig a legújabb a legérdekesebb számukra. Ha nem szeret hason feküdni, ne erőltesd, de azért tedd néha rövid időre hasra, hogy megszokja. Esetleg tegyél elé valami játékot, amit szeret...
2009. ápr. 29. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!