Mennyire nyújt védelmet a Rotavírus elleni védőoltás?
Ne hallgass senkire, adasd be!
13 hónapos fiamnak más vírus miatt volt hányás-hasmenése és egy teszt alapján! Rotás kisfiúval voltunk egy kórterembe. Aki lebeszél, nem tudja hogy milyen szörnyű!
Ráadásul az anyukája a dokijukat kérdezte anno és az bagatelizálta el a dolgot.
Szerintem meg tudta volna fojtani, miután látta hogy mit szenved a 1,5 éves gyereke.
Barátnőm lánya 3 éves kora után kapta el és azt mondta az anyukájának hogy Ő meg fog halni, mert olyan gyenge volt.
A végén már zöldet fosott, mert nem volt mit kikakilnia.
A mi orvosunk ajánlotta, mert ugyan nem sok bizonyítottan Rotás gyerek volt a körzetében, de miután ennyi szar vírus van, ezért minek kockáztassa az ember.
A jól táplált gyerekem tavaly 2,5 ujjnyi tüdőgyulladással volt kórházban v.mi szar vírus miatt.
Ezeket hogy lehet kivédeni?
Ja, és a kórházban a kisfiú bölcsibe járt, így az egész csoport parázhatott.
Még 17.21-es vagyok:
A bárányhimlő ellenit pl Én sem biztos hogy beadatnám, mert mi is túléltük.
Annak aki a reklámot hozza fel, annak azt üzenem hogy azért érdemes elgondolkodni a Rota reklámon és más reklámokon.
Ja, és ha kicsi a gyerkő a szülő is nyilván ott van vele.
Én még sosem úsztam meg, hogy ne fossak vagy hányak 1-2
napig a kórházazások után.
17.21 Én meg olyan gyereket ismerek, aki bárányhimlő után bénult le. Merthogy ez is az egyik szövödménye. Hosszú hosszú idő volt, mire megmozdította a lábát, igaz felépült teljesen, ma már 18 éves fiatal lány.
És ott van az Antal Imre, az élő (ma már halott) elrettentés, hogy mi lehet egy himlő szövödménye. Ha nem a ritka szövödményeket veszem.
Úgyhogy például én a bárányhimlőtől jobban féltem a gyerekeimet.Mint pár nap vécénüléstől. Én egyébként a hasmenést nem is tartom valami kibírhatatlan, szörnyű dolognak. Nem úgy, mint az évekig tartó bénultságot.
De egyébként bár nem orvos vagyok, de sajnos tapasztalat (és mások itt az oldalon szintén így látták), ha hulla fáradt volt a gyerek és meg akart halni, az nem ROTA volt, hanem Calici. És a semmit kakilja-hányja szintén Calici. Ami ellen nincs oltás és nem véd ellene a Rotavírus elleni oltás sem.
És az hogy a ROTÁt mutatták ki még lehetett Calici fertőzése is, amit viszont nem tudnak kimutatni, egyedül a ROTA vírust lehet. A Calicit a tünetekből diagnosztozálják.És ezerszer rosszabb, mint bármi más. Mi felnőttek szó szerint 3 napig a fejünket nem tudtuk megemelni és ugyanez, a fenekünkön pisiltünk egy hétig a semmit és hánytuk a semmit egy napig. De például a kicsi fiamat ez annyira viselte meg, hogy háromszor hányt és aztán szó szerint a fejünkön ugrált, mert nem volt ki vigyázzon rá, mindannyian csak feküdni tudtunk, a teljes család. De őt a ROTA például még ennyire sem, híg széklete sem volt. csak köteleztek bennünket a vizsgálatra és ő is ROTA fertőzőtt volt.
Teszt igazolta a Rotát!!!!
Mikrobiológiai vizsgálat!
Kerülhetsz olyan helyzetbe, hogy más miatt kórházba kerülsz és ott egy Rotással vagy egy kórterembe.
A legyengült gyerekednek biztos jót tesz még egy fertőzés!
Minket úgy küldtek haza, hogy infúzió után jobb ha hazamegyünk, nehogy elkapjon még valamit a gyerkőc.
Egyébként mindenki azt csinál amit akar, de Én mégis inkább egy dokival vitatnám meg.
És a ROTA kizárja a Calicit? Miért is? Mert szerintem nem,és mivel egyszerre van a két fertőzés mindig, alapvetően lehet egyszerre Calici és ROTA fertőzése is. Mert nem gondolnám ha valakinek van egy vírusfertőzése más vírus már meg sem támadhatja a szervezetét.
De csak a Rotát tudják kimutatni mikrobiológiai vizsgálattal, így nem jelentheted ki, hogy nem volt Calici fertőzése, a Rota mellett, merthogy azt nem is nézik.
Akkor honnan is tudják kijelenteni hogy Calici vagy Rota járvány van éppen?
Egyébként nem kell beadatni, csak lehet!
Miután láttam hogy mivel jár, ezért Én senkit nem beszélnék le, mondván hogy pénzlehúzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!