Pici baba kistestvérrel hogy mentek az oviba a nagyobbért?
Figyelt kérdés
Szülőin szóltak nálunk, hogy nem szeretik, ha betoljuk a babakocsit. (Persze kint se hagyjuk benne a gyereket az előtérben). Akkor mégis mit csináljon a szülő a picivel?
Nekem már nem olyan nagy gond, mert elálldogál már a kicsi is, de pl aki még olyan pici, karonülő baba, hogy öltözteti anyuka közben a nagyot?
2011. okt. 7. 12:58
1/6 anonim válasza:
Nálunk ez nem gond. Mindenki sorra tolja be a babakocsikat.
De nagyon felháborodtam, hogy nálatok ilyen van. Te jó ég. Mik vannak, az eszem megáll.
2011. okt. 7. 13:00
2/6 anonim válasza:
Én mindig betoltam a babakocsit, sosem szólt ezért senki soha. Amikor aludt, akkor lent hagytam a földszinten kocsistul, volt hogy egy óvodai dolgozó kézben felhozta utánam, mert felébredt és sírt. Igaz, ez egy szuper ovi...
2011. okt. 7. 13:02
3/6 A kérdező kommentje:
Azt mondták, útban van a többieknek, és behozza a sok koszt. Szerintem meg annyira nem lehet útban, max ha egyszerre több babakocsis jönne, és az öltözőig mi is bemegyünk utcai cipőben, visszük a koszt...
2011. okt. 7. 13:07
4/6 anonim válasza:
Ezen most ledöbbentem. Azt hittem, hogy egy oviban ilyen fel sem merülhet. Ha egy puccos helyen szólnának a babakocsi miatt... de tényleg, mit csináljál a babával, amíg a nagyot öltözteted. Kár hogy nem kérdeztetek vissza a szülőin, kíváncsi lettem volna mit mondanak.
2011. okt. 7. 13:09
5/6 anonim válasza:
Nálunk sem lehetett betolni,ráadásul csak az aulában lehetett öltözni,tehát be a gyerekért aztán ki az aulába vissza a zsákkal és mehetünk...Én hordozóba vittem a piciket be így tudtam a nagyot öltöztetni is...de túléltük... :)az biztos hogy jó nagy bicepszem lett..
2011. okt. 7. 13:10
6/6 anonim válasza:
Pedagógus betegség...ez is. Addig nyomd a kicsit az óvónéni kezébe míg a nagyot öltözteted vagy kérd meg a drága óvónénit hogy öltöztesse fel a nagyot mert ugye te nem tudod mert a gyerek a kezedben van.
Az eszem megáll, amúgy is tele van a tököm az óvodákkal meg az óvónénikkel de ez már sok. sokkkk
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!