Hány napot bír ki egy újszülött anyatej és tápszer és cukrosvíz és babavíz nélkül?
Én is Vácon fogok szülni.
Velem az a baj hogy ha rámpirítanak én elbőgöm magam főleg ilyen állapotban. Sokan írják hogy minek tápszerezik a babákat? Tessék mellre tenni...!!! :(
Az első babámnál vittem be mellszívót magammal hogy előbb legyen tejcsim és olyan leba**ást kaptam!!! Na azóta nem merek semmi újat kipróbálni!!! :( Amúgy a babavíz az milyen legyen??? Amit lehet a boltokban kapni???
Még nem szültél? Akkor nem is lehet még tejed.
Majd, ha megszülsz meglátod, mikor indul be a tej, de addig az előtej is tökéletes egy kisbabának.
Sokat kibírnak, mert tartalékokkal születnek.
Ha mégsem indulna be a tejed, valami gond lenne, akkor légy határozott és csapj az asztalra.
Én is Vácon szültem, és az elején valóban nem akarnak a babáknak adni semmit sem. De ha erőszakos vagy és kérsz, akkor segítenek.
Lányomnak elég volt az előtej, de a mellettem lévő anyuka nem tudott szoptatni. Ő a 3. napon szólt, és adtak neki tápszert. Csak határozottan kell mondani és nem szabad hagyni magad.
De alapesetben ne aggódj ezen, a legtöbb babának elég az előtej és reméljük a tejed is gyorsan beindul.
Jana babyt és egyéb kimondott babavizeket nem kell forralni, csak 24 óra felbontás után.
Nekünk a kórházban rögtön mondták, hogy fejni fejni és fejni....kórházi, saját fejővel vagy kézzel...és sokat szoptatni...
Akinek tápszeres és anyatejes lánya is van az a válaszoló voltam...
Nekem császárosként második napon lett tejem.
Nem minden szülés ugyanolyan. Lehet hogy most neked is hamarabb lesz tejed.
Ne aggódj előre!
Ha elhatározod magadban, hogy nem lesz tejed a baba meg kiszárad, akkor azzal nem segítesz. Ha kell, legyen nálad víz, vagy tápszer. S kérd, hogy hozzák többször a babád cicizni, ha épp nincs ott. Ha meg melletted van, akkor tedd cicire egyből. Én beszélgettem a csecsemős nővérekkel Vácon. Ha kellett valami, akkor kinyitottam a számat. Pedig én sem vagyok egy hű, de nagyszájú. Viszont, ha a babám érdeke megkívánja, hát kérek, szólok. Csak ne parázz rá előre, hogy minden rossz lesz.
1. vagy viszel neki babavizet, amit nem kell forralni
2. vagy forralt és lehűtött csapvizet, mind2 jó
Szia.Engem is csaszaroztak ido elott(38+3) elotejem volt "csak" megsem halt ehen a babam.Ugy ertem eleg sokaig a sarga elotejet ette,meg mikor mar itthon voltunk akkor is "csak" az volt szinte megis 1,5kilot hizott 6het alatt.
Ha mar megszulsz benne lesz az elotejben is a szukseges tapanyag ne aggodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!