Sajnos járnunk kell fizioterápiára, hordozókendőben vittem és a gyógytornász első mondata: "Na ezt, ezt NE használja! " Miért?
Csak arra tudok gondolni, hogy esetleg nyeklett-nyaklott a kicsi feje,nem tudta tartani,és nem támasztotta meg a kendő se. Nem tudom milyen típusú a kendő, de a hátára ráfutó részt rá tudod húzni a buksijára, és nincs ezzel se gond.
Amúgy tényleg határeset a súlya miatt is.Én inkább már oldalt, csípőre kötve hordoznám, mert nagyon megterhelő a gerincednek, még rövid időre felkötve is.
konduktor-anyuka
Na hazajöttünk.
Azt mondta a gyógytornász, hogy egy ilyen pici babának még nincs olyan kifejlett, önálló tartása, hogy ez a kendő ne hátráltassa a fejlődésében már. A csigolyái összecsúsznak és görnyedt tartása van az ilyen kendőkben, ezért ők nem szokták javasolni.
nem görnyed,mert ha jól van megkötve,támasztja a hátát centiről centire.
persze mégse kiegyenesítve mint egy kenguruban(szerencsére)
hisz ha a kezedben fogod(mikor hátrafelé néz a vállad felett) akkor se egyenes a háta,ugy helyezkedik ahogy neki kényelmes.
Bátran használd tovább, nem lesz baja a babának!
konduktor-anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!