Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most találtam, vélemények?

Most találtam, vélemények?

Figyelt kérdés
[link]
2011. okt. 6. 20:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Elozo vagyok. A WHO nem magyar, Egeszsegugyi Vilagszervezet, megsem ajanlja a korai hozzataplalast. Elottem jo par valasszal arrebb mar leirta valaki, miert nem jo koran kezdeni.
2011. okt. 6. 23:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó ez az oldal. Néhol még a közölt "dietetikus véleménye" sem ajánlja teljesen a receptet - kvázi ellentmond önmagának. És mindenbe cukrot rakni...

De ajánlom pl. a kismamablog.hu -n található letölthető Babaszakácskönyvet. Szerintem az egy normális verzió.

Én 6 hós koráig csak szoptattam, és nem maradtunk le semmiről, csak jó pár összebújással lettünk gazdagabbak. Most másfél éves, nagyon jó étvágyú (bevallom, inkább duci), nem válogatós, kiegyensúlyozott kisgyerek és még nem volt beteg. Cukrosat most sem kap még, úgyis eszik majd eleget.

2011. okt. 7. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!