Ha most születne babád milyen nevet adnál neki? Fiú és lány is érdekel.
10:17
AZTA van ám gyerek a házban:)ikrek is vannak köztük:)?
Ha fiú lenne akkor az apja nevét kapná:László,ha lány lenne akkor Lia:)
Mivel három gyereket szeretnénk így szóba jött már a Benett is.
Ksifiúnk Mandula Levente 8 hónapos múlt. Ha lányunk lesz Mandula Virág lesz. Nekem az Emília, Bella vagy Izabella tetszene, de a fiút én választottam, s így a lányt az apja. Ami nem jelent számomra gondot, mert a Virág név is tetszik. Ha még egy fiú lesz, passz, mert a Leventét is nehezen választottuk ki, nem nagyon volt egyetértés.
Amúgy amikor szültem nagyon sok Levente született. A gyermekágyas osztályon is volt egy pár, köztük a mellettünk lévő kisfiú. S azóta elég sok leventét ismerek. Névválasztás előtt meg csak 2-őt ismertem.
Még ami fiú névben tetszik, sajnos a páromnak nem, az a: Líviusz, szintén egy szobában voltam az anyukájjával és vele :)
A Milán, Máté, Marcell. Zoltán is tetszene, de úgy hívják apukát, s olyat nem akarok. nekem úgy nem tetszik, főleg h apóssal élünk, s őt is így hívják.
Férjemnek Hunor tetszene, de az meg nekem nem
Lányok: Daniella (de csak Ellának hívnám), vagy Corina (K-val írva nem annyira tetszik, de ha csak úgy lehet anyakönyvezni, akkor is 1 n-nel)
Fiúk: Attila, András, Máté
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!