Mit gondoltok erről a névről?
Maul Lili
Nekem a Lili név nagyon tetszik, de valahogy furcsán hangzik ezzel a vezetéknévvel. Esetleg tudnátok javasolni elé egy másik keresztnevet?
Nagyon tetszik még az Anna, Emma, Lilla, Abigél nevek. De ezeken kívül is várok javaslatokat. Viszont nem szeretem a túl kacifántos és úgymond "modern" és nagyon egyedi (ritka) neveket.
Maul Karolina
Maul Barbara
Maul Petronella
Maul Rebeka
Maul Jazmin
Maul Biborka
Maul Boglarka
Maul Dorottya
Maul Bernadett
:) gratulalok a babahoz :)
Még mindig a 11.18-as vagyok
Maul Virág, de ez pl egy nagyobb szünetes név
A Boglárka nekem is tetszik, de sajnos a páromnak nem , bár lehet még rábeszélhető, nem mondott kifejezett nemet.:)
A többi név meg sajnos nekem nem tetszik a felsoroltakból. Most én is kicsit utánanéztem a felsorolt szempontok alapján és eddig ezek voltak még szimpatikusak:
Maul Jázmin (Lili) :))) Bár ez már talán túl különleges.:S
Maul Gréta
Maul Ivett (bár ezt a húgom miatt nem szeretném annyira, mert őt is így hívják, de a páromnak tetszik)
Maul Virág
Lehet az lenne a legegyszerűbb, ha apát cserélném le egy egyszerűbb vezetéknevűre!:DD
Látom közben írtatok ti is!:)
A Maul Anna Róza nekem nagyon tetszik!:)) Egyébként a Maul Anna hiába olvad annyira egybe nekem még mindig ez tetszik a legjobban.:S
A Lili is azért jutott eszembe, mert apát is Lászlónak hívják és nem gondoltam, hogy a Lili rosszabb lenne utána. Lehet tévedtem?:)
11.18-as jelentkezem
A Maul Virág örülök,h tetszik:)
Kettős vezetéknév nem megoldható?Maul-Te vezetékneved Lili
Az Anna név is motoszkál még mindig, a Maul Hannához mit szóls?
*szólsz
Együtt írtuk az Annát:)Ez jelent valamit? xD
Ha az Anna tetszik, mit szólsz ezekhez?
Maul Annabella
Maul Panna
Maul Hanna
Maul Manna
a 7 hetes névbolond kismami :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!