Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a névről?

Mit gondoltok erről a névről?

Figyelt kérdés

Maul Lili

Nekem a Lili név nagyon tetszik, de valahogy furcsán hangzik ezzel a vezetéknévvel. Esetleg tudnátok javasolni elé egy másik keresztnevet?

Nagyon tetszik még az Anna, Emma, Lilla, Abigél nevek. De ezeken kívül is várok javaslatokat. Viszont nem szeretem a túl kacifántos és úgymond "modern" és nagyon egyedi (ritka) neveket.

2011. okt. 6. 09:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Maul Karolina

Maul Barbara

Maul Petronella

Maul Rebeka

Maul Jazmin

Maul Biborka

Maul Boglarka

Maul Dorottya

Maul Bernadett

:) gratulalok a babahoz :)

2011. okt. 6. 12:03
 12/26 anonim ***** válasza:
Maul Gréti vagy Maul Anna Róza nekem ezek tetszenek.
2011. okt. 6. 12:05
 13/26 anonim ***** válasza:

Még mindig a 11.18-as vagyok

Maul Virág, de ez pl egy nagyobb szünetes név

2011. okt. 6. 12:06
 14/26 A kérdező kommentje:

A Boglárka nekem is tetszik, de sajnos a páromnak nem , bár lehet még rábeszélhető, nem mondott kifejezett nemet.:)

A többi név meg sajnos nekem nem tetszik a felsoroltakból. Most én is kicsit utánanéztem a felsorolt szempontok alapján és eddig ezek voltak még szimpatikusak:

Maul Jázmin (Lili) :))) Bár ez már talán túl különleges.:S

Maul Gréta

Maul Ivett (bár ezt a húgom miatt nem szeretném annyira, mert őt is így hívják, de a páromnak tetszik)

Maul Virág

Lehet az lenne a legegyszerűbb, ha apát cserélném le egy egyszerűbb vezetéknevűre!:DD

2011. okt. 6. 12:16
 15/26 A kérdező kommentje:

Látom közben írtatok ti is!:)

A Maul Anna Róza nekem nagyon tetszik!:)) Egyébként a Maul Anna hiába olvad annyira egybe nekem még mindig ez tetszik a legjobban.:S

A Lili is azért jutott eszembe, mert apát is Lászlónak hívják és nem gondoltam, hogy a Lili rosszabb lenne utána. Lehet tévedtem?:)

2011. okt. 6. 12:19
 16/26 anonim ***** válasza:

11.18-as jelentkezem

A Maul Virág örülök,h tetszik:)

Kettős vezetéknév nem megoldható?Maul-Te vezetékneved Lili

Az Anna név is motoszkál még mindig, a Maul Hannához mit szóls?

2011. okt. 6. 12:26
 17/26 anonim ***** válasza:

*szólsz

Együtt írtuk az Annát:)Ez jelent valamit? xD

2011. okt. 6. 12:28
 18/26 A kérdező kommentje:
Lehetséges!:D Nekem nagyon tetszik az Anna, és pluszban így hívták a dédimet is, akit mindennél jobban imádtam és már sajnos nem él.:( Ráadásul ebben a névben értünk csak egyet a párommal!:DD
2011. okt. 6. 12:30
 19/26 A kérdező kommentje:
Ja és a vezetéknév nem megoldható, mert utálom az enyémet, alig várom, hogy eldobhassam.:P
2011. okt. 6. 12:31
 20/26 anonim ***** válasza:

Ha az Anna tetszik, mit szólsz ezekhez?

Maul Annabella

Maul Panna

Maul Hanna

Maul Manna

a 7 hetes névbolond kismami :))

2011. okt. 6. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!