Volt már, hogy leoltottál valakit, mert belepofázott vadidegenként az utcán a dolgodba a gyerekekkel?
Hirtelen egy jut eszembe, itt a házban szerencsétlenkedtem be magunkat a liftbe, úgy szoktuk, hogy előbb bemegy a nagy, beáll a sarokba, és utána betolom a picit (babakocsiban), majd én. És szépen mindig be is szokott állni a sarokba a nagy (aki amúgy még szintén pici), de egyszer sehogyse akart (DACOLT), nem tudtam miatta betolni a babakocsit. Rászóltam hogy gyerünk már, azonnal állj befele a sarokba (mérgesen). Jött egy szomszédasszony:
"Én 35 éve óvónő vagyok, és látom rajta, hogy ő nagyon álmos, azért nem akar arrébb állni."
Erre én meg azt válaszoltam neki:
"Én meg az anyja vagyok, és tudom, hogy dacból nem áll arrébb."
...azóta nem okoskodik ez a nő :)
Én nagyon jól szórakoztam ezeken, megnyugtató, hogy nem csak mindig én találkozok okoskodókkal :)
Nekem sorozatosan a zöldséges szólt be. KI van nála téve nyalóka, ha arra járunk, kaphat egyet a lányom, de legutóbb belenyalt és kitalálta, hogy egy másik nyalóka kell. Na azt már nem, felőlem hisztizhet, de még egy nyalókát nem veszek. Erre elkezdte mondani a nő, hogy látszik, hogy már aludna (délelőtt 11 volt, 2 éves a gyerek...) és ne nyúzzam. (gondolom az tetszett volna neki, ha veszek egy másikat is) Mondtam neki, hogy ebben a faluban 3 zöldséges van és ezentúl csak a másik kettőnél vásárolok, mert Ők nem okoskodnak annyit (és az árujuk is szebb, de ennyire már nem akartam lehurrogni) Ennek kb két hónapja és tényleg nem mentem be többet.
Szerencsére velünk nem történtek még ilyen vad dolgok (lehet hogy egyelőre).
Egyszer jó melegben mentünk a 7 hónapos lányommal Nagyiékhoz muszájból. Az utcában az a "kedves" bácsi szólt be, hogy nem kellene ilyenkor hurcolni a gyereket.
A legaranyosabb viszont, amin azóta is nevetek, a piacon történt. Idős nénike méreget minket, majd megszólal: RÉMESEN hasonlít magára! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!