2hónpos kislányom miért rágja az öklét állandóan? És keservesen sír alig alszik?
Az én kisfiam is 2 hónapos és éppen ugyanezt csinálja/csinálta. Nálunk úgy tűnik nincs összefüggés az ököl rágás és a sírás között. Már négy napja csinálta, mikor észrevettem, hogy sírni csak akkor sír, ha vízszintes helyzetbe kerül az ölemben, leülök vele, ilyesmi... Rájöttünk (vagy legalább is azt hiszem rájöttünk) arra, hogy valószínűleg azért sír mert ilyenkor nem nagyon lát semmit, mert ha úgy tartottam az ölemben, hogy kilásson a karom fölött, vagy a vállamon volt a feje, abba hagyta a sírást. Már csak akkor sírt ha leültem vele.. Gondolom észrevette mennyi érdekes dolog van körülötte :-)
Tehát most itt tartunk. Már csak azt nem tudom, hogy ezzel a helyzettel mit kezdjek, mert elég fárasztó egész nap ölben tartani a 6 kilós fiamat, és még járkálni is vele...
Az ököl rágás az megmaradt, de én is azt gondolom, hogy az azért van, mert rájött, hogy ilyet is tud (én is próbáltam etetni, de nem volt éhes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!