Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapja lejárt Elevit még...

3 hónapja lejárt Elevit még szedhető, vagy dobjam ki?

Figyelt kérdés
2011 07 hóig volt szavatos, már dobjam ki?
2011. okt. 6. 07:26
 1/4 anonim ***** válasza:
57%

Szia!

SEMMIKÉPPEN NE SZED BE!!!!!

Nem is szabad ilyen kérdést feltenni! LEJÁRT GYÓGYSZERT SOHA NEM SZABAD BESZEDNI!!!!

Nem viccből irják rá! Pláne meg ha Kismama vagy vagy esetleg szoptatsz akkor meg pláne nem szabad,ugyanis nem csak magadnak ártasz!!

Üdv:7 hos Kisfiu Anyucija

2011. okt. 6. 07:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki, méghozzá a patikai gyűjtőbe, mert veszélyes hulladék. Lejárt gyógyszert, vitamint sose szedj be.
2011. okt. 6. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem is értem hogyan születhetnek ilyen kérdések. Elhiszem, hogy nem olcsó, de ezt már nehogy beszedd!
2011. okt. 6. 12:21
 4/4 A kérdező kommentje:

Pedig több ilyen kérdés is volt már itt (utólag kerestem rá én is). Én azt mondom, inkább kérdezzen az ember, még ha butaságot is. Egyébként elolvastam más google találatokat is ugyanerről a problémáról, és azt találtam, hogy nem lesz tőle baj, a hatóanyagok hatékonysága csökken. És igen, valóban nem olcsó. Megvettem a 100 db-osat, ami jövő év májusáig jó ;-), és a megmaradt lejárt elevitet bedobtam a gyógyszertári gyűjtőbe.

Köszönöm a 2. hozzászólónak, aki korrekten reagált, ment a zöld kezecske.

2011. okt. 6. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!