Ujj szopás. Jobb mint a cumi? Ti babátok mikor kezdte el szopizni az ujjacskáját?
Nekem még általános iskolában volt egy osztálytársam, aki még 8. osztályban is szopta az ujját! Nem tudom azóta is csinálja-e, mert nem tartom vele a kapcsolatot. Szegényt végig csúfolták az általánosban és egy barátja sem volt. DE! A kislányt örökbefogadta az anyukája egyedülállóként és nagyon figyelemzavaros is volt, valószínűleg ez is közrejátszhatott benne.
A párom unokahúgának soha nem adtak cumit, szerintem nem is látott olyat, sem cumisüveget, mert szerencsére az anyja tudta és még mindig tudja szoptatni (2,5 éves). Egyszer sem szopta az ujját, már 1-1,5 éves kora óta csőrös pohárból iszik és olyan "kupakot" tesznek neki az üvegre ami hasonló a kulacsokhoz, az a felnyitható (nem tudom mi a neve). Nagyon szereti, valószínűleg én is hasonlóan fogom nevelni a gyerekeimet. Szóval szerintem az a legjobb, ha sem cumi, sem ujjszopás nincs. Persze nem tudhatom előre, hogy fogja-e szopni az ujját, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!