Most lesz egyéves a kislányom, és még szoptatom. Elaludni csak így tud, nem tudom máshogy elaltatni. Anyukák, akik jártak így, hogyan szokott le a baba, ill mi volt a későbbiekben?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 17:18
11/12 anonim válasza:
Látod, mindenkinél más. Az enyém 1 évesen egyre ritkábban aludt el rajta, nekem meg már terhes volt egy kicsit, és tejem sem nagyon volt, így szépen abbahagytuk, és simán, sírás nélkül elaludt onnantól úgy, hogy fogtam a kezét. De ehhez az kellett, hogy láttam rajta, tényleg nincs már rá igénye.
Szerintem hagyd, hogy magától hagyja abba, esetleg rásegíthetsz azzal, hogy ha látod, hogy kevésbé igényli, nem erőlteted. Előbb-utóbb abbahagyja mindegyik. Sőt, állítólag az idősebb gyerekek simán felfogják, hogy csak akkor van cici, ha Anya is, így le tudja őket fektetni az apjuk vagy a nagyszülők is gond nélkül.
12/12 Gyógya válasza:
Az én fiam 6.5 hónapos koráig csinálta ezt,és drasztikusan változtatunk,ott hagytuk a kiságyban,3.éjszaka egy hangja se volt!17.5 hónapos koráig szopizott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!