Két hónapos a kislányom és megjött a menzeszem. Csak anyatejet kap, jól eszik. Lesz ez hatással a tej minőségére ill. mennyiségére?
Igen, ez valszeg ettől van, hisz mensikor több hormon van a szervezetben, ami a tejbe is átkerül.
A lányomank segített a gyógyszertárban kikutyult krém a tejkiütéseire.
Amúgy ő 4 hós volt, mikor megjött a mensim, és ezzel egyidőben el is apadt a tejem egyik napról a másikra, nem is sikerült visszahozni (két hónapig küszködtem :-(
Nekem 6 hós volt a babám amikor megjött a menszeszem először szülés után.Semmit nem vett észre szerencsére,a tejem sem apadt el,sőt kevesebb sem lett.
Én is agódtam,hogy nem fogja elfogadni a cicit,de szerencsére nálunk nem ez történt!
Szia!
Nekem nagyon lecsökkent akkor, de ízre nem lehetett más... Állandóan cicizett volna adrágám... jött a tápszer, és a tejpép... De miután elmúlt visszajött hál'Istennek...Nagyon aggódtam miatta! De ha kevesebb lenne, ne hagyd abba a szopizást, folyamamtosan legyencicin.. Nekem segített!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!