Többen mondják már a környezetemben,hogy ők már adnak tápszeres 3hós gyereküknek pl reszelt almát van aki sütőtököt is.
Mi még csak most fogjuk tölteni a három hónapot,első babásak vagyunk.Én úgy terveztem,hogy 4 hónaposan kezdek majd hozzátáplálni,szép fokozatosan.A védőnőm szerint elég 6hónaposan elkezdeni.Ezt meg soknak gondolom.
A bébi kaják is már 4hónaptól vannak.
Kinek mi a véleménye?És mivel kezdjek majd?Jól jönne néhány tanács!!Köszönöm előre is.
Jaj, mekkora kamugép vagy:) Tudod ki hiszi el, hogy orvos vagy:) Hagyjuk már:D
2011. okt. 7. 20:56
22/25 anonim válasza:
"ti kis degeneralt gyerekeitek"
Ezt az osszes anyuka neveben kikerem magunknak. Mi sem mondtuk a tiedre (nem a gyerek tehet arrol,hogy az anyja hulye mar bocsanat).
Es koszi de en kulfoldon elek tehat a te dragalatos ellatasodbol ( hala Istennek) nem kap semmit a gyerekem aki egyebkent kulfoldon szuletett es itteni allampolgar lett.
2011. okt. 8. 07:07
23/25 anonim válasza:
Az olvasas temat mar annyi ideje fejtegeted,hogy leirom:
konyv moly vagyok. Ha kell megadom a ferjem elerhetoseget,keredezd meg tole nyugodtan. Egy kissebb konyvtarra valot gyujtottem mar ossze.
Es nekem is eleg regi konyveim vannak a gyereknevelesrol.De nem mindent fogadtam meg, pl. 6 honaposan nem kapott meg vajas kenyeret.
2 eves mult a fiam, egy kis nathan kivul meg nem volt beteg. Ennyi.
2011. okt. 8. 07:10
24/25 KatonaErika válasza:
Nem akarok már új kérdést írni ehhez, meg látom ez már régebbi így ha elkezdted a hozzátáplálást akkor már van tapasztalatod. Szóval..fiam most 3 hónapos, tápszeres, anyatej nagyon kevés van, eddig nem volt semmi gondom, de elkezdett kevés lenni a táp, növeltem az adagot, azóta vissza is jön néha úgy ahogy lement. 180 ml-t kellene hogy egyen 4 óránként, de csak 120 megy le, ha 150 az úgy jön vissza ahogy lenyelte, néha még a 120 is sok. másik tápszerből még ennyit se evett meg rögtön visszahányta. Mit tegyek? 4 hónaptól javasolta az orvos hogy kezdjem hozzátáplálni, de mit csináljak addig? zöldet kakil, és van h két óra múlva már éhes.
2013. márc. 25. 21:43
25/25 sasa89 válasza:
Szia nálunk a családba mamáék mindent adtak apukameknak 3an vannak tesok én is már3 hónaposan ettem a tejbedarat cumisuvegbol almat kekszel sőt szalonnát is nagyon szerettem és nem volt bajom tőlük. Semmi. Igazából rettenetesen egeszseges a családom és én is ettől függetlenül. De gondolom azért ez baba függő is. Mindenki más. Én csak azért írtam le hogy elmeséljem. Nem lehurrogásért. Hozzá teszem hogy ettől fuggetlenül hogy pl nagybátyámék is mindent ettek pici koruktol mamamnak volt teje 4 evesen is szopott a kajak mellett nagybátyám. Ami azért ritka.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!