Az újszülött babát mivel kell a kiságyban betakarni? (nyári baba lesz) Vegyek neki ágyneműt (paplant) vagy egy puha plédet, vagy hálózsákot?
Ez függ attól is, hogy hűvös családiházban laktok, vagy panelban...
Az első esetben kell a puha takaró, én az auchanban vettem olyan 1000 ft körül van, fel van tekercselve, nagyon kellemes puha, később a babakocsiban is jó.
Ha panelban laktok, nem kell takaró, vagy csak valami pamut. Én ha nagyon meleg volt egy pamut pólóval takartam be. De majd kitapasztalod, ha nagyon nyüszi, biztos melege van...
Az én kisfiam is nyári baba, tavaly nyáron született. Mi akkor ezeket használtuk:
ha nagyon meleg volt akkor csak egy textilpelussal takartuk be,
ha kevésbé meleg akkor egy vékony alvózsákot használtunk (alá rövid vagy hosszúujjú body vagy rugdalózó)
+ volt egy vékony plédünk, ezt még most is használjuk, a napközbeni alváskor.
De szerintem érdemes beszerezni egy rendes takarót is (vastagabbat), mert ősszel már azt használtuk. (Nagypárna méretű paplanszerű takarót vagy vastagabb, bélelt alvózsákot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!