A babakocsik nagy százaléka miért kék?
Én utálom a kéket, és 100 kocsiból 98 kék...EGyáltalán nem találtam olyat, amilyet szeretnék, főleg nem kék vagy szürke színben.
miért nincs vidám sárga, bézs, barna, zöld, narancs vagy ilyesmi kocsi? (tisztelet a pár kivételnek)
Nalunk is ez volt a gond...
Ezt talaltam - es ilyet vettünk a pici lanynak...
Autosülés - piros, mozes, alama zöld, sport - fehér...
Hát lehet, hogy lányoknak is vesznek kéket, de én pl. a fiamnak vettem narancssárgát. Pinket akkor sem vennék, ha lányom lenne, én nem vagyok ilyen nagyon csajszis, nekem sincsenek pink cuccaim, de a narancssárga szerintem vagány :)
A Brandonban mindenféle van, meg a nagyobb babaáruházakban. Illetve ajánlom még a Vaterát, ahol új babakocsikat is lehet kapni, nem csak használtat, mindenféle színben, és sokszor olcsóbban, mint a boltban, garanciával. Az enyém is onnan származik.
Köszönöm mindenkinek, aranyosak vagytok:-)
Nem gondoltam, hogy másnak is ennyire parája a babakocsi szine.)
A gond az, hogy kisvárosban lakunk, 1 db bababolt van, ahol ki van rakva 4 kocsi. Van egy hsznált bolt is, de ott meg olyan lestrapáltak hogy hiába fele annyi, nem venném meg.
És bébihordozósat szeretnék, egyetlen egy darab nem volt eddig...
De megyek rokonokhoz nagyvárosba, ott körül fogok nézni, és a netet is lesem folyamatsoan:-)
Még van 2 hónapom, de nem lehet időben elkezdeni,igaz?:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!