Biztos látja a doki a kisfiam torkát?
Vírusra nem is kell gyógyszer, adhatsz neki Cebiont, majd szépen legyőzi a kis szervezete. Az orrfolyásra meg sós-vizes oldat, majd leszívás majd orrcsepp.
Azért a dokinak van ám egy kis gyakorlata ebben, naponta megnéz 50-et minimum...
Nekem akkor is vannak kétségeim, hogy mit láthat, mégha rutinos is. Értem, hogy vírusra nem kell gyógyszer, nem is azért írtam, csak próbáltam a teljes sztorit leírni. Én is beteg vagyok, már 2 hete és a torkom szinte azóta fáj, a párom már túl van rajta és neki is fájt, szóval szerintem a kisfiunknak is pirosnak kellett hogy legyen.
Lehet, hogy rutinos, de így nem tűnik elég alaposnak. Meg sem hallgatja, hogy elmondjam a tüneteket, vagy ez így szokás?
Ha ugy erzed nem alapos a haziorvosod vidd el masik orvoshoz.
En mar jartam ugy, hogy a haziorvos szerint semmi baja nem volt a lanyomnak, 1 nap mulva korhazba kerult, mert ful es torokgyulladasa volt.Nem ment le a laza es teljesen kiszaradt, mert annnyira gyulladt volt a torka, hogy nem tudtam sem megetetni sem megitatni.
Meg jo, hogy nem vagyok az a fajta aki engedi lerazni magat.
De ugye ok is csam emberek es tevedhetnek, igy akar egy apro figyelmetlenseg is lehet es nem latja rendesen.Inkabb 2szer nezze meg egy orvos...esetleg 2 orvos a gyerkocot...
Így is kész van szegénykém, nem akarja bevenni a vitamint sem, a orrszíváskor is mondja, hogy NE-NE. Orr spray-t sem szereti persze. Néha úgy érzem, hogy kínzom szegényt és nem változik a helyzet. És akkor még Tantum Verde-t fújjak neki? Hát, ezért lenne jó, ha a dokiban megbíznék és amit ő mond, azt csinálnánk.
A Tantum Verde igazán mire jó?
tantum verdés vagyok
Bocsi csak segíteni akartam.......honnan tudhattam volna h a kisfiad ennyire tiltakozik mindentől.akkor én is azt javaslom h vidd el másik dokihoz is,több szem többet lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!