Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem gond, hogy 11 hetesen...

Nem gond, hogy 11 hetesen sokat alszik?

Figyelt kérdés

Lányom szerintem kifejezetten sokat alszik. Nem tudom, hogy ez a "jó alvó" számlájára lehet-e írni ?!

Kedélye jó, mosolyog, gagyog. 2 napja voltunk ügyeleten, mert azt hittük, hogy beteg, de kiderült, hogy semmi baja.

Enni eszik rendesen.. viszont, nap közben 1 vagy maximum másfél órát tud fent lenni. De akkor is már eléggé nyűgös, már-már túlpörög.

2011. okt. 1. 08:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Vérvételen voltatok már? A mi lányunk is elég sokat aludt eleinte, aztán kiderült, hogy vashiányos egy kicsit. Az is lehet, hogy nagy az alvásigénye.
2011. okt. 1. 08:59
 2/7 A kérdező kommentje:

Nem voltunk még.

Akár hányszor mondom a gyerekorvosnak, nem igazán foglalkozik vele. Megvizsgálja ,de azt mondja, hogy teljesen egészséges.

Én szedem még a Femibion-t, szedem a Neo-Ferro-t, ami vas pótlásra van. Rengeteg vastartalmú ételt eszem.

Úgyhogy nem hiszem, hogy ezzel lenne gond.. bár sosem lehet tudni :/

2011. okt. 1. 09:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Az hogy te szeded még nem jelenti, azt hogy nem lehet vashiányos. Én is szedtem, sőt a lányom is kapta mégis vashiányos. Kérj egy beutalót és vidd el. Nem kell rá engedély a gyerekorvostól. Jobb az ilyet tisztázni.
2011. okt. 1. 09:17
 4/7 anonim válasza:
Ne aggódj, hamarosan eljön az az idő is, amikor vissza fogod sírni ezt a szép csendes korszakot... :)
2011. okt. 1. 09:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi!
2011. okt. 1. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Semmi baja, örülj, hogy ilyen. Az én fiam 5 hós koráig volt ilyen álomszuszék, 2x annyit aludt mint amennyit fent töltött. Semmi baja, nem vitaminhiányos, csupán jó alvó. Most múlt egy éves, de még mindig napi 2x alszik délután, + este 9től reggel 8-ig. Ez adottság kérdése :)
2011. okt. 1. 09:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha egészségileg nincs gond vele én is csak azt tudom mondani,hogy örülj a dolognak.Az én 5 hetes bébimnek reggel 7 körül kipattan a szeme és egész nap öszvisz kb 3 órát alszik.Most is az apja vitte el tologatni a babakocsival,hogy egy picit pihenjek.Lehet ezért megköveztek,de ez van))!
2011. okt. 1. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!